USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку особливі діти продемонстрували власні таланти

28 Квітня 2015 20:07
«Особливі, однак неодмінно талановиті»,- саме так можна сказати про вихованців Луцького навчально-реабілітаційного центру, які змогли достойно представити на огляд публіки власні вміння та навики, здобуті нелегким шляхом.

Творчий звіт юних талантів під назвою «Ми діти твої, Україно» НРЦ відбувся сьогодні, 28 квітня.

Юні артисти розпочали концертну програму із ліричної пісні про Майдан у виконанні хору молодших та середніх класів.

А враховуючи те, що увесь захід присвятили історичним подіям, що відбуваються на теренах України, то наступною була композиція про Небесну Сотню у виконанні учня-восьмикласника Дмитра Коника.
Окрім того, вокальна група хлопців заспівала справжню стрілецьку пісню «Їхав козак на війноньку».
Відволікли від сумних роздумів юні танцюристи із хореографічної студії «Медея». Наймолодшенькі потішили публіку запальним танцем «Василечки», а випускники закружляли у фігурному вальсі.
Не обійшлось і без жвавого «диско».
Від щирого серця глядачі насміялися, коли переглянули театралізовану сценку від учасників мистецько-терапевтичного гуртка «Забавляночка», поставлену за мотивами ірландської казки «Скупа господиня».
Також вони показали повчальну сценку «Історія про дорожні знаки».
Під пильним наглядом тренера-викладача, судді національної та міжнародної категорії Ярослава Мицюка тонкощі бойового мистецтва тхеквондо продемонстрували юні спортсмени із спортивного клубу «Білий Лев».
Завершили захід спільним виконанням учасників концерту патріотичної пісні «Я Господа молю».
Насамкінець усі разом заспівали шкільний гімн.


Окрім цього, присутні змогли помилуватися виставкою робіт, виготовлених руками вихованців школи.
«Наше свято відбувається з присмаком гіркоти, адже не всі дітки можуть сьогодні відвідувати школу на сході країни. Ви знаєте, що йде війна. Але, хто б і про що не дискутував, чи потрібні нам ці свята, я відповім одне: «Звичайно, потрібні». Бо наші діти не винні в тому, що коїться в країні. І сьогодні наші дітки показали те, чого вони навчилися протягом минулого року», - зазначила директор Луцького НРЦ Леся Волинець.
«Я не вперше на звітному концерті вашого навчального закладу, однак, я не перестаю дивуватися і відкривати для себе щось нове. Ми, працівники управління освіти, дуже радіємо з того, що в навчально-реабілітаційному центрі дуже професійні керівники гуртків. В сьогоднішнє дійство було вкладено дуже багато любові. Для когось ця сцена є першою, а для випускників – останньою. Звучали не тільки гарні пісні, вірші і танці, а й глибока душа і любов наших виконавців, а також безкінечний патріотизм та любов до батьківщини», - звернулась до учасників концерту завідувач центру практичної психології управління освіти Луцької міської ради Ольга Матвійчук. І додала, що, ймовірно, після цього заходу кожен вийде із залу з піднятим патріотичнти духом і бажанням творити добро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus