USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку - останній показ кіно просто неба

24 Серпня 2016 10:05
«Lutsk Night Cinema» закриває літній сезон кіно переглядом фільму «У гонитві за щастям». Лучан кличуть на кіно. Про це інформують організатори.

У суботу, 27 серпня, о 21:00 на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що вулиці Ярощука, 30, розпочнеться останній кіноперегляд літнього сезону проекту «Lutsk Night Cinema». Глядачам покажуть біографічну стрічку «У гонитві за щастям» режисера Габріеля Муччіно.

Зі слів організаторів заходу, фільм цей вибрали, щоб стимулювати молодь ніколи не здаватися, мати свої плани на життя і не відрікатися від своїх мрій.

З собою можна взяти покривала, каремати, теплий одяг, їжу, чай, каву. Приносити та розпивати алкоголь на території кінопоказу заборонено.

«На вході до стадіону стоятиме банка для збору символічної плати у розмірі 1 гривня, зібрані кошти підуть на подальшу підтримку проекту», – йдеться у тексті повідомлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus