USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку - переселенці з Сумщини та Чернігівщини

20 Серпня 2014 11:06
На Волинь приїхали кілька родин з прикордонних областей, де не ведуться бойові дії.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 20 серпня.

Начальник міського управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що близько 30 дітей переселенців влаштували у міські дошкільні навчальні заклади. Майже стільки дітей навчатимуться у школах міста.

Крім того, до Луцька приїхали мешканці й тих областей, де не ведуться бойові дії. Зі слів Олега Гребенюка, в обласному центрі є вже кілька родин із Сумської та Чернігівської областей. Вони звернулися в управління освіти, аби влаштувати їх дітей у навчальні заклади міста.

Він відзначив, що ці області – прикордонні. І, вочевидь, люди, побоюючись ймовірних боїв на кордоні, вирішили переселитися в більш безпечне, на їх думку, місце.

Водночас він переконує, що управління освіти приділяє належну увагу дітям з родин учасників АТО і загиблих під час бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вітя Показати IP 20 Серпня 2014 11:15
всі сюди . своїм немае належних умов ! це жах. і сюди терористи можуть дійти тих у кого немае бойових дій сюди прилаштовувати а потім будуть назад гнатися щоб їм дома вистраювали ужас я сам снімаю кваритиру сімї і важко
Всезнайко до вітя Показати IP 20 Серпня 2014 11:19
коментар було видалено
Оля Показати IP 20 Серпня 2014 14:21
А вони нам тра. Ми самі живемо по зйомних квавртирах.Дістали,Якого фіга ви сюди претеся. А у інші міста чого вас не тягне.Дістали.Їдьте на Полсяя у Маневичі там працюйте ,землю обробляйте.Може ще вам квартири на халявку дати безоплатно. Не відкажетеся,а нам ніхто не дає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus