USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку показали «Крик душі» від театру тіней Teulis

24 Квітня 2015 17:01
Всесвітньо відомий театр тіней Teulis, який отримав визнання в багатьох країнах Європи та інших континентів, завітав і до обласного центру Волині.

Так, 23 квітня лучани мали змогу посмакувати «нарізкою» із танцювально-театралізованих фрагментів, кожен із яких мав певну сюжетну лінію. Під час перегляду постановки, настрій глядачів постійно змінювався: від сміху до блискіток сліз на очах.

Загалом, по своїй суті, вистави театру Teulis - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто лише актору зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна за одною, перетворюються, змінюються в розмірах.
Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. лучани мали змогу милуватися захоплюючим шоу і духом хореографії.

За останні 4 роки Театр Тіней Teulis був фіналістом найбільших талант шоу Італії, Туреччини, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччині. Зовсім нещодавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

А після того, як актори завершили виступ театралізованою постановкою, яка змальовувала подій Майдану та війни на сході, луцькі глядачі також піднялися із власних місць.
«Загалом, виставою задоволена, але, зізнаюсь чесно, очікувала трошки більшого. Танцюристи й акробати - молодці, підходять до справи професійно. Але, завбачивши назву програми «Крик душі», чомусь в уяві постала суцільна постановка про наболілі теми. Однак уже після перших 15 хвилин дійства я побачила, що виступ матиме трошки іншу концепцію та забарвлення», - зізнається лучанка Валентина.

Натомість, чоловік поважного віку Орест Олегович, який прийшов познайомитись з відносно новим видом театрального мистецтва разом з дружиною каже, що постановка його неймовірно вразила і зачепила за живе: «Остання сцена, про події в Україні, змусила задуматись і ще раз звернути увагу на аспекти патріотичного виховання нашого суспільства. Театр тіней бачу вперше, але буду стежити за анонсами і обов’язково прийду на наступну їхню постановку», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus