USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розкажуть, як просунути бізнес в Інтернеті

29 Квітня 2016 14:11
Форум професіоналів в сфері цифрового маркетингу – West Marketing Forum відбудеться у п’ятницю, 13 травня 2016 року, у Луцьку за ініціативою Бізнес Академії Практичного Менеджменту та за підтримки генерального партнера Агенства Інтернет Реклами UaMaster Україна.

Про це повідомляють організатори заходу.

Тема форуму: "Інтернет-маркетинг: інструменти нового покоління", яка охопить вивчення всіх аспектів просування бізнесу в Інтернеті.

Захід збере на своїх майданчиках кращих фахівців з інтернет-маркетингу, експертів з просування бізнесу в соцмережах, аккаунт-директорів, ІТ- спеціалістів та маркетинг-директорів, які презентують аудиторії кращі інтернет-маркетингові стратегії, моделі та успішні кейси.

Доповіді форуму сформовані таким чином, щоб показати цілісну картину інтернет-маркетингу: відштовхуючись від розуміння споживача, переходячи до стратегії та її втілення.

У своїх виступах спікери познайомлять учасників заходу з онлайн населенням України та digital трендами 2016 року, розкажуть про способи підвищення ефективності контекстної реклами, як системно буде розвивати стосунки з клієнтами через контент-маркетинг та підвищувати продажі за допомогою емейл-маркетингу та просуванню у соцмережах, що таке СЕО та як підняти рівень довіри і сприйняття сайту пошуковими системами.

Під час панельної дискусії учасники West Marketing Forum обговорять, як комбінувати платну рекламу та безкоштовні інструменти онлайн-просування.

Топ-спікери, успішні кейси, моделі та стратегії стануть не просто пізнавальними, а дадуть орієнтири для трансформації зусиль.

Практичні майстер-класи допоможуть закріпити навички формування ефективних стратегій просування компанії в інтернеті.

"West Marketing Forum" стане цікавим не тільки для digital-фахівців. Він буде корисним як маркетинг-директорам і бренд-менеджерам, так і власникам малого бізнесу та топ-менеджерам компаній.

Час проведення: 13 травня 2016 року, 08:30.

Місце проведення: Центр дозвілля та розвитку "Адреналін Сіті", Луцьк, вулиця Карбишева, 1.

Деталі з питань участі у заході: тел. моб.: 050 660 54 76, e-mail: [email protected].

З програмою "West Marketing Forum" можна ознайомитись на сайті wmf.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus