USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку ще одна котельня припиняє подачу гарячої води

4 Серпня 2015 14:09
Котельня котельні на вулиці Гулака Артемовського відсьогодні припиняє надання послуг з гарячого водопостачання.

Про це повідомляє прес-служба ДКП «Луцьктепло».

В зв’язку з великим обсягом робіт по підготовці теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, а також відсутністю виділених об’ємів природного газу, з 4 серпня 2015 року підприємство припиняє надання послуги з гарячого водопостачання від котельні на вулиці Гулака Артемовського, 20.

Як відомо, увечері 20 травня в обласному центрі припинили подачу гарячої води.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГАРЯЧУ ВОДУ ВІДКЛЮЧИЛИ НЕ ЛИШЕ В ЛУЦЬКУ. ПРИЧИНИ. ТЕРМІНИ

Згодом гаряче водопостачання відновили котельні, які обслуговують окремі медичні заклади міста. Відповідно, гаряча вода з'явилася у будинках, що обслуговуються цими котельнями.

Нагадаємо, раніше міський голова повідомив: якщо лучани не повернуть борги – гарячої води не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кирило Показати IP 4 Серпня 2015 14:53
А коли вже буде щось добре для людей про гарячу воду. Запрошують навколишніх сіл до Луцька приєднувтаись а мерія не може людям які вчасно сплачуюють надавати гарячу воду
Рома Показати IP 4 Серпня 2015 15:15
Чого мають страждати люди які не мають заборгованості по гарячій воді і газу. Якщо голова сильно розумний, то хай зі свого кармана заплатить за тих людей що не мають ні робіт ні зарплат?!
до людей Показати IP 4 Серпня 2015 17:39
По всіх містах не має гарячоі води до чого тут міська влада
Анонім до до людей Показати IP 4 Серпня 2015 19:24
Брехня! Багато міст, що мають набагато більші борги не припиняють подавати гарячу воду, якщо мери і директора дбають про людей, а не тільки про свою кишеню
алекс Показати IP 4 Серпня 2015 19:49
памятаю читав недавно , що на Луцьктепло одна біда- Казачек і одна героїня - Неля з Федотовим. Казачек вже не має , а Неля і Ко залишилися. Крім гарячого водопостачання на підприємстві ще і трьохденний робочий тиждень і невиплачується зарплата. АУ неля, федотов -де ви , де ваша боротьба.
Анонім до алекс Показати IP 5 Серпня 2015 12:35
При чому тут робітники підприємства - вони самі страждають від триденки і без зарплати. Боротися повинні лучани проти свавілля романюка і компанії. Поставив нового директора від старого контініума. А якби федотови, нелі і всі працівники за підтримки правого сектору, самооборони не боролися, то лучани були б без води ще минулого літа! А сьогодні робиться все, щоб приватизувати підприємства за борги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus