USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку штрафують інтернет-кафе

26 Жовтня 2016 09:56
Інспектори патрульної поліції перевіряють інтернет-кафе в нічний час. Їх у місті є чимало, найбільше – по проспекту Соборності, вулицях Кравчука та Винниченка.

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька у Фейсбук.

Зокрема, минулої ночі патрульні склали протоколи за порушення правил режиму роботи на такі заклади по проспекту Соборності, на вулицях Винниченка, Привокзальній і Кравчука. Цієї ночі їх перевірили – вони не працювали після 22 години. Також цієї ночі склали протоколи за статтею182 КУпАП на інші інтернет-кафе на проспектах Соборності та Волі, один із закладів оштрафували повторно. Перебування неповнолітніх у закладах не зафіксували.

Така профілактична робота дає результат, адже в разі позитивного розгляду адміністративною комісією міської ради цих протоколів, заклади заплатять штраф до бюджету.

Крім того, зі слів патрульних, позитивно на їхню роботу реагують і відвідувачі гральних закладів, які підтримують рішучі кроки патрульної поліції в забезпеченні правопорядку. Адже, якщо заклад зачинений після 22 години, як і має бути, згідно з рішенням міської ради, то людину не приваблює можливість його відвідати та лишити там чималі суми коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus