USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку сміттєві контейнери спричиняють антисанітарію

28 Серпня 2015 10:33
На вулиці Кравчука біля будинків номер 1 та 2 у Луцьку встановили сміттєві контейнери без накриття і в дорожніх ямах. Через постійний рух машин поряд, відходи розсовуються по всій прилеглій вулиці й лучани турбуються через атисанітарію.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради 27-го серпня.

Розповідаючи про проблему, обранці громади роз’яснили, що сміттєвих баків там шість, а дорога повз них – це заїзд до трьох прибудинкових територій.

Окрім того, додають депутати, перед сміттєвими баками величезна яма на дорозі, що створює чималі незручності для містян, а всі ці факти разом спричиняють погіршення антисанітарного стану.

У зв’язку з цим обранці громади зобов’язали міську владу привести ситуацію у належний стан та рекомендували встановити тверде покриття для розміщення сміттєвих контейнерів і над ними зробити навіс.

Зауважимо, що антисанітарні випадки у Луцьку – не поодинока справа. Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про проблеми зі смітниками на Львівській, і про те, що на 40-му кварталі виливали фекалії у дощову каналізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Серпня 2015 11:00
Здесь две абсолютно различные проблемы: своевременный вывоз мусора, и качество подъездных путей. В дополнение к первой проблеме следует также добавить лень пользователей этих контейнеров - первые из них переполнены, а последний - пустой. Поэтому в данной проблеме виноваты все - и жители и городские власти.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2015 11:01
Треба частіше вивозити та ретельніше прибирати....
маруся Показати IP 28 Серпня 2015 11:27
Прийдіть подивіться що робиться в дворі Експрес ТАМ ТАМ коли викидають гнилі овочі і фрукти а зараз кожен вечір кавуни гнилі биті течуть весь двір ваняє гниллю а кругом діти гуляють і все це нюхають мамам з маленькими дітками немає де дітись мусять зі свого двора де проживають тікати ВОНЬ СТРАШНА
Кріс до маруся Показати IP 28 Серпня 2015 14:34
Так ми ж українці!)) Нам це за щастя))
маруся до кріс Показати IP 28 Серпня 2015 15:12
за яке щастя йде мова ???якщо тобі це за щастя то приходь і нюхай цей ср*ч!!!!
Анонім Показати IP 28 Серпня 2015 20:13
Подивіться на смітники по Роговій. Поруч управління юстиції, суд, банки. Невже не можна поставити більше контейнерів і облагородити площадку під ними, огородити її. Сміття везуть в ті нещасні чотири контейнери з усіх -усюд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus