USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку цими днями розпочнуть опалювальний сезон

21 Жовтня 2014 11:55
У зв’язку зі зниженням температурного режиму, у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон, - повідомили у відділі інформаційної роботи.

У першу чергу, 23 жовтня, у другій половині дня, тепло буде подаватися у дитячі, лікувальні, навчальні заклади та об’єкти соціальної сфери.

Підприємствам теплоенергетики доручено неухильно дотримуватись температурних графіків роботи котелень, а також застосовувати до боржників передбачені законодавством і договорами заходи щодо своєчасності і повноти розрахунків за природний газ і теплову енергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 21 Жовтня 2014 12:08
А гарячу воду не хочуть почати подавати? Чи потрібне розпорядження самого президента?
балакун Показати IP 21 Жовтня 2014 14:01
Потрібно повідомити в секретаріат президента, що через Гунчика-Романюка, які не можуть забезпечити подачу гарячої води для виборців, його блок пролітає на Волині.
Я Показати IP 21 Жовтня 2014 15:04
Вже давно треба по іншому розмовляти з цією владою з пюРоманюком
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 16:15
Почати опалювальний сезон 24 жовтня - це ще не значить, що у домівках стане тепло. Поки котельня вийде на "режим", потрібен час і, можливо, тепло в оселях з"явиться 1 листопада. Це врахують ? І взагалі, шановні лучани, після початку опалювального сезону, постійно контролюйте температуру повітря у помешканні та "теплоту" батарей ( стосується багатоквартирних будинків). Якщо щось не так - викликайте відповідних працівників, складайте акти відповідності якості послуг, звертайтесь у суд і т.д. Робіть що-небудь, але вимагайте надання якісних послуг. Адже нам Європу обіцяють, а європейці за свої права горло перегризуть. Так що дійте, хто не стукає - тому не відкривають.
QWERT Показати IP 21 Жовтня 2014 16:49
Недавно прочитав на сайті міськради, що делпутати луцькі були в Тернополі. Гаряча вода в Тернополі подається вранці і ввечері по 2 години. Чому вони можуть , а в Луцьку ніяк?
ЮЛЯ Показати IP 21 Жовтня 2014 23:03
Покі не дадуть гарячої води - на вибори а ні кроку.... Хоча вже усе пораховано - блок Парашенка - лідер по усій Вкраїні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus