USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучан кличуть на арт-клас - створювати стильні речі власноруч

26 Квітня 2015 12:26
Випробувати свої вміння у художній майстерності та створити оригінальний малюнок на одязі пропонує лучанам Галерея сучасного мистецтва України «Art-Кафедра».

Майстер-клас «Вимальованка», який проводить художниця Марія Оліферук, відбудеться 1 травня о 13:00 у Спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» (Галерея сучасного мистецтва України «Art-Кафедра»).

«Узявши до рук пензлі й фарби, будемо вправлятися в художній майстерності: спробуємо свій хист на тканині, допоможе учасникам створити свою якісну модну річ. Позитивні емоції, змістовно проведений час та цікаві навички припадуть до душі кожному учаснику», – повідомляють організатори.

Нагадаємо, що вперше майстер-клас «Вимальованка» відбувся 22 березня.

За допомогою фарб для тканини можна зробити оригінальний малюнок на одязі, будучи впевненим у тому, що другої такої речі не буде ні у кого. Тканину розписують спеціальними акриловими фарбами,через добу після висихання малюнка виріб треба попрасувати. Фарби схожі на гуашеві, але внаслідок властивостей тканини, яка має свій хай і невеличкий, але все ж рельєф, процес малювання відрізняється від письма на папері чи полотні. Розписувати можна з попереднім малюнком або без нього. Використання розчинника для акрилових фарб (це не ацетон і він не пахне) дає можливість створити ефект прозорості, також ним можна витерти невдалий малюнок.

Якщо бажаєте стати учасником - забронюйте місце і творіть мистецтво своїми руками разом з нами. А ми сподіваємося, що наші Арт-класи, стануть доброю традицією і приємним проведенням часу для всієї родини!

Мета акції: показати основні прийоми розпису тканини; створити позитивний настрій та змістовно проведений час; представити виготовлення стильних речей своїми руками. Участь у майстер-класі безкоштовна. Якщо ви не маєте футболки для майстер-класу, то можете купити в галереї за 50 гривень, якщо бажаєте замовити певний розмір, звертайтесь 27 квітня за телефонами: (066) 142 51 18, (095) 745 01 28, (067) 661 56 00. Більше деталей за номером (066) 142 51 18
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus