USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку – велика кількість неосвітлених сходових кліток

13 Жовтня 2015 11:11
У Луцьку проблема освітлення сходових кліток у під’їздах будинків досі залишається невирішеною.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 13 жовтня.

Зі слів градоначальника Миколи Романюка, проблема відсутності освітлення на сходових клітинах є настільки актуальною, що результати роботи «й соромно озвучувати».

«Я просив би керівників житлово-комунальних підприємств щось із цим зробити, бо так не має бути. У вас же є укладені угоди з мешканцями. Люди розуміють, що коли є аварійна ситуація її не зроблять в секунді. Це потрібно доносити до відома. Це завдання керівників комунальних установ. Це стосується й початку опалювального сезону», - зазначив мер.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про аварійну ситуацію із тепломережами на 33-му та 40-му кварталах у Луцьку. Так, через це тисячі лучан, попри старт опалювального сезону, й досі залишаються без гарячої води та теплих батарей.

Окрім цього, 17 червня 2015 року міський очільник пообіцяв, що луцькі працівники комунальних служб ретельно перевірятимуть сходові клітки житлових помешкань на наявність у них так званого «мотлоху», аби уникнути захаращення, і, як наслідок, пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Емма Показати IP 13 Жовтня 2015 11:44
Освітлення сходових кліток це справа комунальних підприємств? давно по-моєму, люди котрі проживають в підїзді самі і вкручують лампочки. А ось звернути увагу на освітлення при вході у підїзд це так!
1111 Показати IP 13 Жовтня 2015 12:50
В нас взагалі на це не звертають увагу.за що ми платимо за утримання будинку...незнаю
хм Показати IP 13 Жовтня 2015 12:59
Скільки себе памятаю,то ще в своєму житті крім мене лампочки не вкручував ніхто ні в підїзді ні на вулиці. Жек тільки оплату здирає за утримання будинку. Мали б уже хоча б якусь совість, так само прибиральниці, хоча б коли небудь з під дверей відсунули коврик і замели , не говориться вже мити. Поскоріше б вже було ОБСБ. Не дочекаємось
Грушевського 1 . Арк Показати IP 13 Жовтня 2015 19:12
Що там " освітлює " міський голова не бачимо . На площадках . над входом у під їзд лампочки вкручуюємо ми . мешканці .Нехай пояснить міський голова або його підлеглі чому не освітлюється арка між " бідним" пенсійним фондом і " бідним " банком? Це триває 15 років . на що списують гроші !?.....Зате свої авто працівники фонду ставлять на траві дитячого майданчика . та й масові перекури теж у нас у дворі . на дитячому майданчику !..... Розчаровуємося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus