USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку – весняний ярмарок на допомогу розвідникам 14 бригади

3 Березня 2015 12:14
Весняний благодійний ярмарок незабаром стартує у Луцьку: кошти спрямують на потреби розвідників 14 бригади.

5, 6 та 7 березня з 10 до 19 години на Театральному майдані Луцька відбудеться благодійний Весняний ярмарок для підтримки волинських бійців. Частина коштів з ярмарку підуть на потреби бійців 14 бригади, які незабаром вирушатимуть на передову і потребують суттєвого матеріально-технічного забезпечення.

«Організувати такий ярмарок Фундація розвитку громад спільно з волонтерами вирішили тиждень тому, коли наш знайомий громадський активіст повідомив, що збирається в АТО, а з ним ще 108 хлопців. Він та його колеги потрапили в розвідку. Збираються власними силами, бо бійці, що йдуть на ротацію можуть їм віддати лише бронежилети та каски. Все потягнути не можуть – бюджети та зарплати не ті. Звісно, що тепловізор не просили, але більш-менш вдягнути 109 осіб в наколінники – виходить суттєва сума, яку прийдеться збирати знову всім Луцьком. А що робити? Дозволити найкращим вмирати?!», - повідомляє одна з організаторок акції Юлія Євпак.

У ярмарку візьмуть участь небайдужі волинські майстри, які запропонують всім бажаючим свої вироби.

«На ярмарку до свята 8-го березня можна буде придбати – картини, прикраси, унікальне печиво, листівки, композиції з цукерок, кераміку , мило ручної роботи, сувеніри, книги та багато іншого цікавенького. Можна й добру справу зробити та порадувати своїх близьких та рідних», - розповідає організатор ярмарку, керівник соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Крім того, протягом цих трьох днів для бійців збиратимуть солодощі, цигарки, чай, каву та медикаменти.

Для участі та детальної інформації телефонуйте – 0673328802

Самостійно перераховувати кошти можна на р/р № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Також можна зробити пожертву на офіційному сайті громадської організації. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових на Сході. Звіти з минулих передач, акцій ВОГО «Фундація розвитку громад» в підтримку української армії можна переглянути на http://vogofrg.org/ та на сторінці громадської організації у Facebook.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Березня 2015 14:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus