USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили меморіальну дошку культурному діячу

24 Жовтня 2016 18:11
Меморіальну дошку культурному діячу Віктору Чебліну офіційно відкрили в Луцьку сьогодні, 24 жовтня, на фасаді Волинського державного училища культури і мистецтва імені І. Стравінського.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Освятити дошку довірили священику УПЦ КП протоієрею Назарію. «За своє життя Віктор Чеблін приклав чимало зусиль, щоб цей заклад набув знатності і відомості. Щоб в цьому закладі кожен рік здобували освіту, щоб прославляти нашу неньку-Україну», - заявив священик.

На правах господаря, присутніх привітав директор Волинського державного училища культури і мистецтва ім. І. Стравінського Василь Панасюк. «Корпус, перед яким ми стоїмо, це задумка, праця і робота Віктора Чебліна», - заявив він. Теперішній очільник закладу додав, що колишні викладачі та студенти пліч-о-пліч із будівельниками працювали над спорудженням приміщення училища.

Теплими словами про Віктора Чебліна відгукнувся і заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. «Мав щастя знати Віктора Миколайовича особисто, дотягнутися до його порядності, інтелігентності, шляхетності. Його заслуга в тому, що нині маємо великий єдиний академічний заклад культури області», - заявив він.

До слова, Віктор Чеблін - заслужений працівник культури України, директор Луцького культурно-освітнього училища з 1962-1983.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus