USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відзначили найдостойніших волинян

9 Грудня 2014 11:30
У рамках головної події Волині - Премії «Люди Року-2014.Волинь» - відзначили найдостойніших жителів краю та організації області.

Урочистості, організовані у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття», відбулися вчора, 8 грудня.

Зважаючи на складну ситуацію в країні, подія року відбулася під назвою: «Україна за Мир». Як зазначали організатори раніше, саме у зв’язку з цим цьогорічне дійство буде суттєво відрізнятись від минулорічного. Як і обіцяла організатор події Олена Бекеша, культурну програму максимально насичили українськими народними піснями та творчістю.

Патріотичну атмосферу створювали фіналістка українського відбору Євробачення Рената Штіфель та позитивний гурт «MMDance», талановита лучанка Галина Конах, гурт ковельського районного будинку культури «Пластилін», співак Василь Чепелюк, співачка Руслана Моклиця та юна співачка Дар’я Остапук.

Загалом, організатори визначили кращих волинян у категоріях:

• «Герой року».

• «Легендарна постать Волині».

• «Добрі справи року».

• «Нескорений».

• «Ювіляр року».

• «Нове ім’я року».

• «Будівельне підприємство року».

• «Виробництво будівельних матеріалів року».

• «Підприємець року».

• «Керівник року».

• «Продюсер року».

• «Телеведучий року».

• «Юна гордість Волині».

• «Салон краси року».

• «Візажист року».

• «Автошкола року».

• «Ресторатор року».

• «Агентство нерухомості».

• «Оздоровчий товар року».

Урочиста церемонія розпочалась із вшанування пам’яті героїв Небесної сотні. На сцену запросили родичів загиблих волинян.

ЧИТАТИ ЩЕ: «РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ»: ЯК ЗУПИНИЛИСЯ СЕРЦЯ ШЕСТИ ГЕРОЇВ-ВОЛИНЯН

Зокрема, на сцену вийшов брат Василя Мойсея Роман, матір Едуарда Гриневича пані Світлана, батько Івана Тарасюка пан Микола, матір Сергія Байдовського пані Марія, донька Віктора Хом’яка пані Ірина та донька Юрія Сидорчука пані Ганна.
Всім їм вручили посмертні нагороди «Герой року» за героїзм їх рідних, яких вони втратили.
Також посмертно званням «Легендарна постать Волині» удостоєно колишнього губернатора Волинської області, мецената, дипломата та засновника фонду «Рідна Волинь» Бориса Клімчука. Вручити високу відзнаку доручили голові благодійного фонду Дмитру Глазунову. Отримати нагороду запросили доньку покійного політика Юлію та дружину пані Світлану.
Не менш важливою була і наступна номінація – «Добрі справи року». Зі слів ведучих дійства, прикрим є той факт, що ця номінація реалізовувалась через сумні обставини в країні. Але, що тішить, війна не залишила байдужими українців, які навіть не будучи на фронті, роблять свій неоціненний вклад у спільну справу.
Так, у рамках номінації нагороду отримала педагог, юрист, мама двох діток, жінка, яка виходила не одного пораненого майданівця, на якому ставила хрест вітчизняна медицина, волонтерка Наталка Попова-Соколова. Жінка й нині допомагає військовим і не вважає свою роботу чимось особливим. Привітати її з нагородою на сцену волинського драмтеатру вийшли майданівці та військові, на лікування за кордоном яких, її стараннями знайшли фінансування.
Як зізналась волонтерка, після трагедії іловайського котла до неї звернулась донька нині покійного екс-губернатора Бориса Клімчука з пропозицією профінансувати лікування військового, який перебував на той час у найдзвичайно складному стані.
Зі слів пані Наталки, житель села Мизове Старовижівського району Богдан, пройшовши курс реабілітації у Польщі, видужав саме завдяки допомозі сім’ї нині покійного Бориса Петровича.

У номінації «Нескорений» перемогу здобув волинянин Андрій Зань.
28-річний юнак заступив на нічне чергування саме в той час, як його позиції почали «поливати» градами. Після важкої травми чоловіку ампутували частину ноги, проте бойових дух чоловіка не дозволив осколку поставити хрест на його житті. Завдяки допомозі волонтерів чоловік зумів вийти на закордонних спеціалістів – у Польщі йому виготовили багатофункціональний протез. Тепер Андрій мріє знову повернутись за кермо, як і раніше, до війни.

«Ювіляром року» стала редакція газети «Слава праці», яка цьогоріч відсвяткувала шістдесятий рік роботи. Привітати очільника видання Михайла Лапківа доручили керівнику Укрпошти Волині Олегу Гавришківу.
Переможцем номінації «Нове ім’я року» став бізнесмен Андрій Смолярик. Проте, як припустив начальник Управління пенсійного фонду України в місті Луцьку В’ячеслав Рубльов, якому доручили привітати переможця, новоспечений лауреат настільки активний і зайнятий, що йому, вочевидь, не вистачило часу для того, аби завітати на дійство та забрати нагороду. Замість нього відзнаку отримала його помічниця.
Кращим у рамках номінації «Будівельне підприємство року» стало ТЗоВ «Луцькспецбуд».
Отримати нагороду з рук волинської співачки Галини Конах запросили директора установи Олександра Клачкевича.
А найкращими матеріалами для будівництва визнали продукцію компанії ТЗоВ «БетонБрукСервіс» – саме вона отримала відзнаку в рамках номінації «Виробництво будівельних матеріалів року». Отримував відзнаку з рук екс-губернатора Волині Григорія Пустовіта директор підприємства Сергій Стрихарчук.
А переможцем у рамках номінації «Підприємець року» став Вадим Копелев. У минулому – професійний боксер, а нині – директор мережі магазинів «Світ кераміки» та ПП «Тріола».
Визначили переможця і в номінації «Керівник року». Як зауважив міський голова Луцька Микола Романюк, якому доручили оголосити того, хто отримає нагороду, на цього управлінця повинні рівнятися всі молоді люди, які хочуть пов’язати своє життя з професійним управлінням персоналом. Адже, зі слів градоначальника Луцька, саме йому вдалось зі старої міської «Іскри» відбудувати потужний завод, який нині експортує свою продукцію в багато країн світу. Йдеться про директора заводу «Модерн Експо» Петра Пилипюка.
«Продюсером року» стала Анастасія Тимощук. Як зазначив художній керівник Волинського обласного театру ляльок Данило Поштарук, його покоління і слова такого не чуло.

«В нас, в Радянському Союзі, не було… Ви, мабуть здогадуєтесь чого не було… І продюсерства, до речі, теж не було», - і жартома і серйозно зазначив заслужений діяч мистецтв України, зауваживши, що така професія є дуже важливою у наш час, оскільки дозволяє розкрити свій потенціал молодим талантам.
Неочікувано для присутніх переможницею номінації «Телеведучий року» стала ведуча заходу Наталка Войтович.
Ведуча подякувала за підтримку своїй команді та зазначила, що творити розважальні проекти в такий непростий для країни час - досить непросто.

Найкращою в номінації «Юна гордість Волині» стала «Міні-Міс Україна-Планета», краянка Анюта Климовець, яка тогоріч зняла свій перший кліп, а нещодавно презентувала на суд публіки свою відеороботу «Луцьк – моє місто».
Найкращим «Салоном краси року» став заклад «Domino». Як зазначила його власниця Юлія Федецька, ця перемога була б неможлива без її батьків, які підтримували її у залі, а також без чоловіка та маленького сина, який стояв поруч на сцені, та членів команди салону краси, які вийшли разом з нею на сцену отримувати нагороду.
«Візажистом року» стала майстриня Любов Ніколаюк, яка неодноразово ставала лауреатом всеукраїнських професійних конкурсів та змагань візажистів.
Найкращим навчальним закладом, що готує водіїв у Луцьку, визнана ПП «Автомобільна школа АС» - саме цей заклад став переможцем у номінації «Автошкола року». Отримували нагороду безпосередньо її засновники – Леонід Гринюк та Сергій Бучко.
А у рамках номінації «Ресторатор року» відзначили засновника і власника ресторації «Добра хата» Миколу Находа.
Згідно з версією організаторів дійства, найкраще розв’язувати житлові питання лучан вдається Службі нерухомості «Фортеця» - саме ця організація отримала відзнаку у рамках номінації «Агентство нерухомості року». Отримати почесну нагороду запросили засновницю установи Ольгу Дополюк.
Ну а останнім за рахунком, але аж ніяк не за значенням, стала номінація «Оздоровчий товар року». У ній перемогла продукція пасік Дмитруків та Шотіків.
Нагороду отримував особисто Почесний пасічний України, голова Братства бджолярів землі Волинської Володимир Дмитрук разом із сім’єю не менш визнаних на теренах України бджолярів Шотіків.

Почесні гості:

Активісти ВО «Майдан», громадські діячі Лілія Кревська та Микола Собуцький, Голова благодійного фонду Рідна Волинь та голова правління Волинської обласної ліканяної каси Дмитро Глазунов, Власниця салону рукоділля "Вишиті Ідеї" Янчук Ольга, приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Волинської області Тетяна Ариванюк, Виконуючий обов’язки директора Волинської дирекції державного підприємства Укрпошта Олег Гавришків, Начальник управління пенсійного фонду України в м. Луцьку, депутат обласної ради Вячеслав Рубльов, лауреат всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів та конкурсів, учасник голосу країни 4, лауреат 2-ї премії фестивалю мистецтв Слов’янський базар, співачка Галина Конах, Голова волинської обласної партійної організації всеукраїнського об’єднання Батьківщина, депутат Луцької міської ради, екс-голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт, Головний державний санітарний лікар Волинської області, кандидат медичних наук, заслужений лікар України Наталія Янко, керівник року, Міський голова Микола Романюк, Художній керівник, директор волинського академічного обласного театру ляльок, заслужений діяч мистецтв України. лауреат премії імені Садовського національної спілки театральних діячів України Данило Поштарук, заступник генерального директора волинської обласної телерадіокомпанії Юля Романюк, Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, директор магазину Андре Тан Ірина Пасічник,Керівник центру естетичних технологій Тетяна Наглюк, засновник журналу «Ваше Весілля» Олена Кіц, Представник від Торгової Марки «Ruta», керівник відділу по роботі із персоналом Світлана Сєркова, Директор готельного комплексу «Залескі» Оксана Шевчук,Директор екокафе здорового харчування Оазис Оксана Войнаровська.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
.. Показати IP 9 Грудня 2014 11:43
ооооооо, Вадик - найкращий бізнесмен....ммммммммм ..умнічка, зайчику
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 11:44
Забули Гунчика треба йому дати "пустовіст року".
Ірина Показати IP 9 Грудня 2014 11:49
Я вважаю, що організатори допустили фатальної помилки, не ввівши жодної мистецької номінації. Чому не було б нагородити Галинк Конах як співачку року? Вчора були на цьому дійстві й скажу вам, що пані Галина , як ніхто заслуговувала на цю нагороду! Це гордість Волині й України! З повагою родина Ремінських!
Анонім до Ірина Показати IP 9 Грудня 2014 11:57
100%
Анонім до Ірина Показати IP 9 Грудня 2014 12:25
Вистачить з неї на цей рік нагороди "студент року", яка разом переросла в "сміхота року"
Таня до Ірина Показати IP 9 Грудня 2014 14:04
Нагорода коштує від 8000 до 15 тисяч грн. А Галя халявщиця!
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 13:05
Самі себе похвалили ;) Цікаво, який там прайс був ;)))
ВОНО Показати IP 9 Грудня 2014 13:27
село без сільради, оде слово сміх і гріх
Ольга Показати IP 9 Грудня 2014 14:21
Погодьтеся, що дітки - гарно співали! Початок був гарний!
Лучанка до Ольга Показати IP 10 Грудня 2014 20:21
Тільки питання, навіщо було під фанЄру дітям співати? Коли був момент, де вони самі співали - був нічим не гіршим ніж "фанерний" а взагалі організація свята нижче середнього. Бабла потрачено багато, а толку
Ольга до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 22:51
Я звісно дуже вибачаюся, але діти співали вживу, вони репетирували з 16.00, я на власні вуха чула і бачила перед концертом. Діти не розуміють, що роблять і для чого дорослі, для них це було відповідально і вони дуже старалися.
Лучанка до Ольга Показати IP 12 Грудня 2014 12:10
Малюки співали, але якогось фіга зверху наклали фанєру,для чого це було зроблено - не зрозуміло. Бо діти і правда гарно співають. Але до звуку, звукооператорів окремі питання, таке враження що то студент "кулька" практику відробляв.
unknown Показати IP 9 Грудня 2014 15:11
Начальник головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області - Філіпчук Петро Васильович
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 16:15
Особливо великої похвали заслуговує Лапків,редактор нікому непорібної газетки,орагну районної ради,який її фінасує.Нема де діти бюджетних коштів,яких вкрай невистачає.Краще їх нашим соладатм віддати,ніє фінасувати це недолуге видання.Все передруковується,хто читаю цю газетку, а ніхто.Це смішно минув совдеп,де прославляли доярок і свинарок.Примітивна газета,нак кого вона розрахована.Село не виписує, заставляють насильно.А в ній працюють всі свої,сидять як в Бога за пазухою,зарплата в редактора 5 тисяч за що?
Катерина Показати IP 9 Грудня 2014 19:58
Вагаюсь, як це "дійство" назвати - чи совок, чи піар, чи ярмарка марнославства. Це не про тих, кого нагороджували, хоч і там всякі були. Це про тих, хто це все затіяв. А дехто із списку "почесних гостей" - це взагалі насмішка.
Приєднуюся до Катерина Показати IP 9 Грудня 2014 20:12
Мадам Кревська вручала відзнаки родичам загиблих з Небесної сотні - це вже навіть і не насмішка, а щось гірше
Анонім до Катерина Показати IP 9 Грудня 2014 21:22
100 %%
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 20:27
Хто-небудь може зрозуміло пояснити з якою метою проводять останні роки цей конкурс? І саме головне - для чого його проводять в цьому році? Якому *** прийшла в голову номінація "Герой року"? А в наступному році загиблі на Майдані вже не будуть Героями, чи очікуватимо (не дай Боже) нових жертв під цю "номінацію"? І як ця номінація співвідноситься з номінованим покійним Климчуком, який публічно називав "мій президент" людину, яка й організувала вбивства невинних людей?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 21:07
Я не розумію,необхідність,доречність цього дійства ще сьогодні. люди робіть добрі справи та не піартесь на них.робіть від серця,а не від необхідності і Бог і люди це і так оцінять.....
Рома Показати IP 10 Грудня 2014 02:47
Боже, яке убожество!?! Частина за бабло (номінаціі типу: салон краси, візажист...), частина для рейтингу (номінаціі: герой року, нескорені...) частина взагалі не пойми чого... - та і взагалі - вдумайтесь: номінаціі "за версією журналу Лише Насолода і Лєни Бекеши-а шо це і хто це взагалі?!? Це цей убогий журнал і ця "невідома" особа судять про досягнення в Луцьку?!? Тоді я вкотре співчуваю нашому місту... P.S. Мені теж пропонували придбати номінацію в цьому "дійстві"-і я мовчав-але коли під час такоі невдалоі промо-акціі згадують загиблих-це дійсно убого, гидко і безглуздо (м'яко кажучи...) Піар на чужому горі вам повернеться... (Прошу пробачення в родичів та знайомих загиблих-але вас використали для "гнилого" піару шайки бездарних лучан...)
Інна Показати IP 12 Грудня 2014 16:06
А найцікавеше, це коли написали : "Неочікувано для присутніх переможницею номінації «Телеведучий року» стала ведуча заходу Наталка Войтович.". Сміх та й годі. Така несподіванка. Просто у інших журналістів немає стільки бабла як у її чоловіка і таточка.
Доповнення до Інна Показати IP 13 Грудня 2014 18:34
коментар було видалено
Кума Показати IP 27 Січня 2015 22:41
А звідки у її чоловіка гроші?
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 12:56
А за які високі заслуги таку високу нагороду дали пані янко? тьху
роман Показати IP 20 Жовтня 2015 20:30
Комерсантам і торгашам роздають винагороди.Я балдію від цього театру клоунів
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2015 15:36
А Пасічник така директор, як заєць король лісу. Довгоносик Тана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus