USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «волонтер» фонду «Слава» тікав від активістів

2 Липня 2015 15:15
Чоловіка, який представився волонтером фонду “Слава” і відмовився показати будь-які дозвільні документи, затримали у Луцьку, на вулиці Лесі Українки. Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

Це сталося 2 липня в обідню пору.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло 30 червня, що в обласному центрі Волині затримали нову "партію" псевдоволонтерів.

Зі слів волонтера “Самооборони” Дмитра Шуми, близько 12:00 він побачив цього чоловіка та підійшов до того. Попросив документи. На це псевдоволонтер почав утікати. На вулиці Лесі Українки його перехопили Шума і Сергій Абрам.

Чоловік сказав, що він представник фонду “Слава”, але документів, які свідчать про серйозну звітну діяльність фонду, не показав.

Тож його передали міліції та доставили в опорний пункт №3, що по проспекті Волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несправжнє добро на Волині або як розмпізнати псевдоволонтера
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus