USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку вимагають негайно добудувати школу №13

24 Лютого 2017 22:16
Школа повністю перевантажена, учні навчаються у дві зміни: електронну петицію з закликом вирішити питання добудови КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради» зареєстрували у Луцьку.

«Батьківський колектив КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради» звертається з проханням у вирішенні проблеми ТЕРМІНОВОЇ добудови школи, а саме тієї частини, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних кімнат та 4 спальних кімнати для школи І ступеня.

На сьогодні ЛЗОШ №13, в якій навчається 515 учнів у дві зміни, повністю перевантажена, так як проектна потужність блоку класних приміщень корпусу №2 складає 300 учнів, а корпусу №1 – 60 учнів. Проте навчальний корпус №1, де навчаються учні 1-3 класів важко віднести до шкільних приміщень, згідно з технічним висновком (2016 рік) частина навчального блоку із дерев’яних конструкцій підлягає знесенню, приміщення спортивного залу визнане незадовільним», - йдеться у петиції, яку 24 лютого зареєструвала Наталія Сливка.

Зі слів автора петиції, школярі змушені переходити з корпусу в корпус: у спортивний зал, у бібліотеку, у їдальню, яка знаходиться в зовсім окремому приміщенні, а для отримання медичної допомоги учні молодшої ланки мусять іти в корпус №2. Все це мало того, що створює великі незручності для школярів та педагогів, а й становить потенційну небезпеку для здоров’я учнів в осінньо-зимовий період.

«Ми з Вами живемо в 21 столітті, проте наші діти навчаються в такому приміщення школи (корпус №1), що на нього без сліз дивитися важко. Ми впевнені, що нас зрозуміють і підтримають жителі міста, які мають своїх дітей.

Звертаємося до Вас з проханням термінового вирішення даної проблеми.

ДАВАЙТЕ ПОДБАЄМО ПРО НАШИХ ДІТЕЙ НЕ НА СЛОВАХ, А НА ДІЛІ!», - наголошує автор петиції, підписи на підтримку якої збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрій Показати IP 24 Лютого 2017 23:36
Все вірно, пані Наталія. Район вулиці Чернишевського розбудовується. Поруч із школою зводиться багатоквартирний житловий комплекс. Влада міста повинна була включити добудову школи у перспективний план розбудови міста ще років 5 назад. Ситуація критична, але ще поправима. Нажаль, для наших державних мужів міста не до цього - готуємось до народної української гри - виборів мера. Хоч обіцянок наслухаємось.
ку-ку Показати IP 25 Лютого 2017 10:25
негайно-це сьогодні! вчора ще було непотрібно!(((
ревізор Показати IP 25 Лютого 2017 13:43
І вчора і позавчора і позапозавчора треба було.але своє завидюще око вже кинули на територію школи наші слуги народу.вже нічого не бояться ні Бога ні чорта.поки війна на сході то тут дітей може позабивати в тій школі без війни.це батьки школярів підняли кіпіш і як ще ви шановний Ку ку можете свої глузливі коментарі писати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus