USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виступить відомий київський фолк-гурт

27 Квітня 2015 18:18
Етно-рок гурт «The Doox» з Києва представлять у Луцьку абсолютно новий формат українського фолку.

Молодий колектив в своїй музиці поєднують народні голоси, звуки сопілок з електронікою і басами гітар. Музиканти обіцяють незабутній і контрастний концерт, то з легкими нотками лаунджу, то з драйвовим рок-саундом.

Лідер гурту TheDoox Максим Бережнюк розповів, що пов'язує його та гурт з Волинню. «Я сам родом з Рівного, але і в Луцьку доводилось свого часу часто бувати. Хочеться показати свій проект нарешті в рідних краях, хочеться щоб люди почули нашу музику. Тим більше, що багато наших пісень – старовинний фолк, записаний саме в селах Волині та Рівненщини. Надіємось людям буде цікаво почути ці пісні в новій більш сучасній, десь в танцювальній, десь в мелодійній обробці», - розповів музикант.

Гурт «The Doox» об’єдналися весною 2014 року на чолі з відомимим мультиінструменталістом та сопілкарем Максимом Бережнюком. За час існування встигли побувати на відомих українських фестивалях та записати демо-альбом, який презентували у листопаді 2014 року. Пісня TheDoox

«Полюбила» стала супроводом у фільмі «Заради миру», що вийшов у вересні 2014 в рамках конкурсу короткометражок від 1+1 media.

Концерт гурту в Луцьку відбудеться 2 травня, в пабі «Оболонь-Кораблик».

Початок концерту о 21:30.

Вхід вільний.





Більше про гурт тут:

ВКонтакті: http://vk.com/thedooxFacebook: https://www.facebook.com/thedooxYouTube: https://www.youtube.com/channel/UCi39mZ-Uaai0w02CzZ3PEGQМузика:https://soundcloud.com/the-doox/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 5 Травня 2015 22:32
Гурт прекрасний!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus