USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ківерцівську можуть повернути маршрутку

5 Лютого 2016 18:00
Про те, що у місті немає доїзду до вулиці Ківерцівської, лучани говорять уже давно. Окрім цього, на вулиці вистачає й інших проблем - через рух вантажівок руйнуються будинки та дорожнє покриття, подекуди відсутній тротуар. На вулиці аварійні старі липи ледь тримаються купи завдяки корі – і ніхто не поспішає їх зрізати.

Голова громади активних лучан із вулиці Ківерцівської Микола Кухарчук прохання і пропозиції мешканців приніс в один із Офісів розвитку кварталу, таким чином сконтактувавши зі своїм депутатом Юрієм Безп’ятком.

Вулиця Ківерцівська. Відео зняте в січні цього року.



Нагадаємо, ще восени у місті вирішили відкрити новий маршрут, який би охопив Ківерцівську. Так, у міськраді повідомили про новий 34 маршрут, який мав рухатися вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька, Василя Мойсея, Шопена, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Львівська, Дружби Народів (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та Дружби Народів).

Однак, на Ківерцівській зупинки й досі – тільки пам’ятники колишньому пасажирському сполученню. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, конкурси на здійснення перевезень на нових маршрутах №№ 33 та 34, оголошених міською радою, провалилися. Так, досі автобуси не почали ними курсувати, оскільки жоден з перевізників не виявив бажання відправляти туди машини.

А, між тим , чимало лучан із Ківерцівською не можуть без проблем дістатися до місця роботи, діти не потрапляють вчасно до шкіл і дитячих садків. Подекуди на вулиці навіть тротуар відсутній і пішоходи ризикують стати жертвами наїздів.

Шляхове покриття вулиці теж бажає ліпшого, місцями у ямах проглядають труби комунікацій. А дорогу і далі руйнують

фури-багатотонники і нівечать не лише автошляхи, а й придорожні будинки. Від постійних вібрацій будівлі йдуть тріщинами, руйнуються дахи, на стінах поширюється грибок.

Під час пленарного засідання 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого депутат Юрій Безпятко запропонував обмежити рух вантажних машин до 40 кілометрів на годину. Більшість обранців громади підтримали таке рішення.

Проблем вистачає, і прощатися з ними сподіваються завдяки небайдужим обранцям. Тому у Юрія Безп’ятка росте список запитів і упускати з виду їх розв’язання він не збирається.

Нагадаємо, Юрій Безп’ятко, окрім того, що депутат міської ради від фракціїх «УКРОП», - ще й голова однієї із чотирьох таких ініціативних груп сорокового кварталу Луцька. Вважає, що депутат повинен завжди бути у курсі проблем своєї дільниці, не вигадувати і не будувати повітряних замків, не давати порожніх обіцянок. Система ініціативних груп йому дуже імпонує, оскільки так легше контактувати з громадами. Голови таких груп уже мають необхідні підписи для того, щоб формувати звернення від громадян. А депутат завжди може знайти час на спілкування зі своїми виборцями – було б бажання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 5 Лютого 2016 18:01
На Ківерцівській пустує дитячий садок, в який вселилися родичі прокурора та не хочуть виселятися
Анонім Показати IP 5 Лютого 2016 19:02
Так там був досить чудовий садочок,ще сама туди ходила.Садочки мають функціонувати,а їх навпаки закривають.Ганьба.
Лучанка Показати IP 5 Лютого 2016 19:41
Тож була 27 маршрутка!Одна з найнормальніших у цьому полішуцьку.... Де та маршрутка?Відкат кому не дала вже???
27 до Лучанка Показати IP 5 Лютого 2016 20:20
І скільки разів в день вона доїжала до ківерцівської? Маршрутчик розвертався за мостом і казав шо далі не поїде!!!!!!!!!!!!!!!!!! А поттім нарікали на малий пасажиропотік. Ніколи не їздила за графікоом. 27 їздила 2!!!!!!!!!!!!!!12 рази на день.
місцевий Показати IP 5 Лютого 2016 20:29
Старожили памятають, що по вул. Ківерцівський їздив автобус маршрут №5, крім того по вул. Ківерцівський їздили автобуси з м. Ківерців, можливо змінити маршрутки, що їдуть з Ківерців.
100пудовий місцевий Показати IP 5 Лютого 2016 21:39
Старожили памятають, що по вул. Гвардійській (Ківерцівський) їздили автобуси по маршруту №5, 6, 105, 107.... Золоті були дєньочкі
ironchik Показати IP 6 Лютого 2016 10:35
Ще пустили б рожищенські маршрутки через вул. Франка, а то їздять по Набережній, яка не заселена.
Крук Показати IP 6 Лютого 2016 11:53
Реально, поверніть 5-й автобус!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus