USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збирають книги для онкохворих дітей

3 Вересня 2015 14:54
Допомогти з книгами для супер-дітей просять усіх небайдужих волинян. Так, сьогодні, 3 вересня, Благодійний Фонд «СТОПРАК», спільно з книжковим магазином «Книгарня на Волі», розпочинає новий проект «Книга для Super-дитини». Про це інформують у прес-службі фонду.

В онкогематологічному відділенні Волинської обласної дитячої лікарні, дітки, хворі на рак лікуться до двох-трьох років. За цей довгий проміжок часу, замість ігор та прогулянок, вони відвідують маніпуляційні кабінети. Та, незважаючи на те, що досить часто, їм доводиться проходити дуже болючі процедури, малюки поводять себе як справжні «Super-герої».

Усі охочі підтримати діток, можуть зайти в «Книгарню на Волі», що знаходиться за адресою: Луцьк, проспект Волі, 2 і придбати книгу для малюків хворих на рак. Книги продаються зі знижкою.

Придбані книги зберігатимуться в книгарні, а в кінці кожного місяця наші волонтери будуть заносити їх діткам у відділення. Також в книгарні буде стояти скринька для збору коштів на книги і медичні препарати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
серж Показати IP 3 Вересня 2015 15:29
легализуйте марихуану, фигней маетесь ТГК убивает раковые клетки!
наталі до серж Показати IP 4 Вересня 2015 08:36
моя дитина лікувалась на онко . і я як мати не розумию хіхіканья по цьому поводу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus