USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку згуртували «майбутніх депутатів»

23 Квітня 2014 19:00
Перше засідання Молодіжної ради при міському голові відбулося 23 квітня.

У засіданні взяли участь 43 представники молоді з 50 членів ради.

Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв не втручатися в роботу нового дорадчого органу, створеного відповідно до його розпорядження. З його слів, члени ради самі матимуть змогу обрати керівництво, планувати свою діяльність, утворити профільні комісії. Він запевнив, що рада не є політичною. Так, до її складу не увійшли представники політичних молодіжних організацій. Натомість у раді працюватимуть представники навчальних закладів міста.

«Ви – майбутні депутати, міські голови, керівники підприємств, організацій та установ міста. Я впевнений, що тут зібралася аудиторія, зацікавлена у тому, щоб щось змінити у місті», - звернувся міський голова до членів Молодіжної ради.



Планується, що під час своїх засідань рада обговорюватиме проблемні питання, які існують у місті та вноситиме свої пропозиції вирішення тих чи інших проблем.

Під час першого засідання представники луцької молоді обрали голову ради із трьох кандидатур. Найбільшу підтримку, 34 голоси, отримав студент факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Євген Ковальчук. Він розповів, що самоврядування вже стало для нього невід’ємною частиною життя. Так, юнак був активістом учнівського парламенту, згодом став студентським деканом свого факультету, намагався розвивати свій університет та місто. У свої 20 він вже впродовж 3,5 років займається самоврядуванням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
романюк Показати IP 23 Квітня 2014 19:43
це комсомольські гальма,горгутівські гроші ложить а місто трачає в рік десяткі міліонів..а придурюватись з мікрохфончиком та людина ще коли ваші батькі молоді були вчилась..гнучкій дуже..
Всезнайко Показати IP 23 Квітня 2014 23:09
Серед них майбутні данильчуки та гузі...
Луцьк Показати IP 24 Квітня 2014 08:37
Потрібно привчати до роботи, а не до бездіяльності ("бездельнічества").Зібрали ледарів ...
Аня Показати IP 24 Квітня 2014 09:01
Патякати- не віником махати. Це якраз ця молодь,що робити не буде,хай воли пашуть. Дурньою страдають молоді бики
вАНЯ Показати IP 24 Квітня 2014 09:13
Ще молочко на губцях не обсохло, а вже хочуть бути депутатами, знають де можна красти і жити багато ні фіга не робити. А пахати на землю,піднімати своє забите Полісся не хочуть вони йти.Там майже всі полішучки. Це,хто ми луцькі поїдемоїх з болота витягувати. Вже вони знають,що будуть депутатами,хто ще їх вибере.Тати і мами,які вже напевно сидять в чиновницьких кріслах.Абсурд
Жінка Показати IP 24 Квітня 2014 09:53
Ну смішні люди, хочете, щоб у владі зявились молоді спеціалісти, а де їм вчитись, досвіду набиратись? Вони ж не можуть впасти з неба і зразу все зміни. І Гузь, і Данильчук виросли з молодіжних громадських організацій, хай ставлення до них неоднозначне, але зараз вони помітні і активні люди.
опиум Показати IP 24 Квітня 2014 10:34
коментар було видалено
Ціль Показати IP 24 Квітня 2014 11:13
молодь у нас продвинута, молодці - тож є на кого їм рівнятися і серед "наших" депутатів !!! звичайно лише не на таких як: Бондарук та Осіпов і їм подібним...............................Слава Україні !!!
набридло Показати IP 24 Квітня 2014 11:45
Маладиє регіони бл*ть
молодийнедепутат Показати IP 24 Квітня 2014 13:21
Показуха все. Нагнали зброд ботаніків для манвпуляції, щоб ті думали, що щось вирішують. На роботу хай валять, а не граються в політику. Спеціалістів молодих у всіх галузях нуль, бо всі або менеджери або мерчендайзери або активісти... гнати всіх на практику на виробництво треба
нуу, до молодийнедепутат Показати IP 24 Квітня 2014 18:06
далеко не ботаніків. там толкові діти, з них бцдцть люди
..... Показати IP 24 Квітня 2014 19:20
Шановні, навіщо ви таке пишете?? Які ботаніки? Які ледарі? ніхто не збирав ледарів!! Орган буде працювати і ніякої показухи тут немає!! Напевно, ви самі толком не знаєте, що відбувається в місті! І які гроші вони хочуть красти? По-перше, рішення Молодіжної ради матимуть рекомендаційний характер, тому ніяких грошей ніхто красти не буде!!! По-друге, цей орган не має відношення до політики та політичних організацій, тому в політику ніхто гратися не буде!! І я не вважаю, що школярі повинні "валити на роботу", бо про яких спеціалістів може йти мова, якщо на навчання ніхто ходити не буде!! По-третє, орган створений заради покращення благоустрою міста і для того, щоб креативні ідеї, які зародилися в лідерів нашого міста були реалізовані за підтримки міського голови!! Я впевнена більш ніж на 100%, що найближчим часом робота данного органу стане помітною і зусилля її учасників не будуть марними!! По-четверте,я думаю, що цілком можливо, як виразився вАНЯ, "пахати на землю,піднімати своє забите Полісся", будучи членом якихось організацій!!! По-п'яте, в склад Молодіжної ради входять лідери, які самі добилися того, що мають можливість працювати при міському голові. Тому можу запевнити, що тати і мами цих людей не сидять в чиновницьких кріслах. Можливо хтось і надіється стати депутатом, завдяки цьому органу, але ніхто не має гарантій, що це реально. Це ніби перший крок, бо лише активна людина з власною громадською позицією може зайняти таку посаду, а не сіра забита миш, яка лише може все критикувати!! Я цілком нормально сприймаю критику, але мене бентежать образи і я впевнена, що вони присутні лише через необізнаність в даному питанні!!
Всезнайка Показати IP 25 Квітня 2014 22:43
Женя :)
Філософ Показати IP 26 Квітня 2014 10:39
Я погоджуюсь із попереднім повідомленням, ці студенти не якісь там "мажори", а нормальні виховані особи. Деяких я навіть знаю, і я вас запевняю теж, що ці представники добилися все самотужки, своїм бажанням та характером, і родини та сім*ї далеко не багаті і не чиновники, а навпаки незаможні і не повні. Вони лише створились і тому засуджувати так відразу не можна. Побачимо що з цього буде, а тоді робити вже певні висновки. Так що народ " узбагойтесь" ).
Я Показати IP 28 Квітня 2014 11:20
Так написали, ніби ці " регіони бл*ть" мають прямий доступ до бюджету Міської Ради і будуть витрачати усі гроші,які там є. Прокоментували незрозуміло за якими висновками. Прочитали і вирішили, що потрібно вони планують всіх обкрадати. Не люди, а ганьба. Перед тим, як судити цю " ганебну молодь" погляньте на себе - чи не ганьбите ви себе, коли говорите дурні речі про інших. "Заговори,щоб я тебе побачив", Дякую усім присутнім, "ледарів і нездар" я побачила у вас, а не в цій молоді. Якщо вони туди попали, то видно заслужили. Спробуйте і ви чогось досягати, а не ганьбити інших, які хочуть працювати і йти вперед в майбутнє. Дуже негарне враження про таких лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus