USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку з'явився найпатріотичніший будинок. ФОТОФАКТ

9 Лютого 2016 16:02
Мешканці Луцька відзначають, що в місті з’явився не просто патріотичний паркан чи зупинка громадськго транспорту, а цілий будинок в кольорах національного прапора з красивим народним орнаментом. Про це інформує Волинь моя.

"Знаходиться ця краса на вулиці Івана Франка, навпроти спортивної школи. Впевнені, що така ініціатива спроможна додати гарного настрою серед одноманітних зимових буднів.

Окреме спасибі мешканцям будинку за оригінальність і доведення ідеї до реалізації. Беріть приклад, дорогі читачі!", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Луцьк Показати IP 9 Лютого 2016 16:08
Хай би собі ще дупу розмалювали в національні кольори, без цього повного щастя аж ніяк не настане)
віто до Луцьк Показати IP 9 Лютого 2016 16:51
ти так і зробив?
ототак Показати IP 9 Лютого 2016 16:10
І відразу зажилося мешканцям того будинку... :) Да хоть всі розмалюйтесь і ходіть так, а життя від того не покращиться!!!
Юрій до ототак Показати IP 9 Лютого 2016 16:35
Людино, звідки стільки негативу? Чи все життя має бути лише на корисливих речах? Ви цей будинок до розмальвки бачили? Стояв сірий з тріщиною! Не так вже й багато витрат пішло на фарбу, а позитив всеж таки приносить!
віто до ототак Показати IP 9 Лютого 2016 16:53
твоє - напевно не покращиться
Анонім Показати IP 9 Лютого 2016 16:35
Маразматики.
Анонім Показати IP 9 Лютого 2016 16:50
Толку 00. Грошам біда.
луцькототак Показати IP 9 Лютого 2016 16:52
Два дебіла - це сила
PATRIOTKA Показати IP 9 Лютого 2016 17:00
Яка краса!!!!!! Побільше токих будиночків!!!!!!!!!!!!!!!! а злі язики нехай мелють... Усім не вгодиш!
Василь Показати IP 9 Лютого 2016 18:27
Патріоти́зм (грец. πατριώτης — патріот) — сукупність емоційної прив'язаності до Батьківщини, яка визначає особу як громадянина. Містить кілька етнічних, культурних, політичних та історичних аспектів. Включає в себе кілька понять тісно пов'язаних з націоналізмом. Патріотизм передбачає гордість за матеріальні і духовні досягнення свого народу, своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання та захист інтересів своєї громади, народу в цілому. Історичне джерело патріотизму — це формування прив'язаності до релігії в традиціях своїх предків, землі свого народження, рідної мови, народних традицій та культури. Філософи та політологи визначають патріотизм як суспільний і моральний принцип, який характеризує ставлення людей до своєї країни та проявляється у певному способі дій і складному комплексі суспільних почуттів, що узагальнено називається любов'ю до своєї батьківщини. Це одне з найглибших почуттів, яке закріплювалося століттями та тисячоліттями розвитку відокремлених етносів. Це соціально-політичне явище, якому притаманні природні витоки, власна внутрішня структура, що в процесі суспільного розвитку наповнювалася різним соціальним, національним і класовим змістом. Соціальні психологи визначають патріотизм як певне моральне ставлення й оцінку особистістю елементів батьківщини. У конкретно-історичному розгляді, з'явившись внаслідок розвитку людського суспільства, соціально-моральне, у своїй основі, патріотичне почуття набувається особистістю не лише через біологічну спадковість, а неодмінно під впливом соціального середовища, виховання (соціалізації) у широкому розумінні слова. Це за які матеріальні та духовні досягнення гордиться цей будинок? Так в нас в країні є всього 2 патріоти - один грузин, а другий латиш. ФСЬО! В нас хоч хтось розуміє почуте чи прочитане, якщо взагалі чують та читають?
Орися Показати IP 9 Лютого 2016 18:48
ДУЖЕ ЦІКАВО, ЯКА ТЕХНІКА НАНЕСЕННЯ "ВИШИВАНКИ"?
123 до Орися Показати IP 10 Лютого 2016 11:08
Через трафарет, аерозольними фарбами
коля до 123 Показати IP 12 Лютого 2016 01:23
vk.com/anderror
федір Показати IP 9 Лютого 2016 20:59
А через дорогу в 5 метрах справжнє звалище сміття та будівлі розвалюхи. От вам і патріотизм і екологія. Де їмо там і смітимо тільки прибрати впадляк. якщо не можеш побудувати продай іношому земельну ділянку . хай хтось порядок зробить
старец Показати IP 9 Лютого 2016 22:17
а хто мені намалює "кулю в лоб", в усій імпровізації. або обіцянки парашенкі.
Анонім Показати IP 12 Лютого 2016 17:04
Це якщо у нас проблеми в країні , з владою, президентом і т.д., то що тепер сидіти і нічого не робити, чекати поки все саме вирішиться....жити сірими буднями. Розфарбували будинок, молодці, щось зробили для того щоб ходити вулицями було приємніше. А ті хто тут показує свій негатив, скоріш за все і такого не зробили. Якби кожен не смітив де попало і доглядав за своїми будинками, та територією яку має у власності, то взагалі місто було б чистіше в рази і приємно всім. Люди хоча б щось зробили, а дехто де живе там і смітить, папірці важко через "2 метри" в смітник викинути, а є й такі що сміття через балкон викидають... І тут проблема зовсім не в Порошенкові, а в кожному з нас!!
123 Показати IP 13 Лютого 2016 14:09
Все вірно, і на рахунок сміття, приїде з приватного сектору (Зміїнець, Боголюби і навіть Маяки)на машині, привезе сміття, бачить, що контейнери повні та все одно рядом кине, бож начхати, він тут не жеве, а найти вільний контейнер впадло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus