USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знайшли дворічного хлопчика

13 Липня 2016 12:41
У Луцьку біля супермаркету «Салют», що знаходиться по проспекту Соборності, лучани знайшли маленького хлопчика, який самостійно, без нагляду дорослих, прямував по тротуару вздовж проїжджої частини.

Інцидент трапився сьогодні, 13 липня, близько 11 години.

Виявивши малюка, небайдужі чоловіки відразу ж поцікавилися у хлопчика, куди той іде й де його батьки. Однак, дитина не відповідала на запитання, а лише прикривала обличчя руками.

Тоді, лучани, не гаючи часу, звернулися до міської поліції. Як виявилось, до луцьких полісменів уже надійшов зустрічний виклик, мовляв, у районі РАЦСу загубився хлопчик у бірюзовому костюмі, звати Ілля.

Поки містяни чекали на прибуття правоохоронців, дитя, виснажившись від спеки, дуже захотіло пити, тож йому придбали у магазині соку.


А тим часом на місце пригоди під’їхали працівники поліції. Одразу ж за ними на місце, де знайшли хлопчика, прибіг й наляканий батько.


На щастя, інцидент закінчився на «щасливій ноті», а маленький Ілля не встиг втрапити у халепу чи перегрітись на сонці або ж потрапити під колеса автомобіля чи в «погані» руки.

Наразі екіпаж поліції разом із щасливим татусем і малюком відправились заспокоювати перелякану маму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 13 Липня 2016 13:00
і знову піар для попсіів
віто до Анонім Показати IP 13 Липня 2016 13:42
ти б ще Порошенка з Яценюком і Аваковим облаяв ..
Авто до Анонім Показати IP 13 Липня 2016 14:11
А яка заслуга поліції, чи яким чином тут піар? В тому що вони лише скоординувати дії? Чи до кого треба було звертатися в такому випадку??? Анонім напевно не потрапляв в такі ситуації, тому і пише таку дурню, але найліпше щоб нікому не доводилося побувати в такій ситуації...
Мама Показати IP 13 Липня 2016 13:11
А чому відразу дитині сік купувати, та купіть краще водички....
Ага до Мама Показати IP 13 Липня 2016 13:45
та подякувати треба, що люди добрі і не байдужі - повз "не помічаючи" не пройшли ще й соком напоїли, а не видовбуватись тут, що все неправильно - цьому хлопчику водички треба було, а іншому, якого п"яний батько побив (теж стаття у ВН є) не треба було вафель давати. Задовбали своїм занудством. А може не йшли спеціально купувати, а просто був сік в сумці, то й дали те що є, бо дитина пити просила, може вийшли з магазину після того як зробили покупки, то й грошей не лишилося більше?
Oleg Показати IP 13 Липня 2016 13:50
Просто цікаво ЯК може загубитися 2-річна дитина?!
Вітя до Oleg Показати IP 13 Липня 2016 14:13
Думаю елементарно, майже у всіх колись в дитинстві були подібні ситуації, тому і не дивно, а дітям завжди все цікаво..
Той хто знайшов Показати IP 13 Липня 2016 14:06
Дитя саме йшло в напрямку там таму, і батьків, або тих хто б шукав не видно було, так як на вулиці спека, запропонували малому попити, він звісно не відмовився, зайшли в Салют, купили соку, бо саме сік він вибрав, ну а далі приїхала поліція а за ними підбіг батько.. От якось так
Постороння до Той хто знайшов Показати IP 13 Липня 2016 15:09
Спасибі Вам! а на дурнуваті коментарі не звертайте уваги.
лучанка Показати IP 13 Липня 2016 14:21
Ми були на північному ринку близько 11:30 і там мамаша бігала шукала дитину,пишу мамаша,бо не знаю як її назвати,як можна на ринку розкривши рота ,не догледіти за дитиною 2 років????
Анонім до лучанка Показати IP 14 Липня 2016 12:01
Якраз то і дуже легко в 2-3 роки загубити дитину та на ринку. Тут був, поки витянуа гаманця-вже немає, а на базарі напрямок не вгадаєш. А як зарікатись, то точно можна на собв попробувати.
Марина Показати IP 13 Липня 2016 15:35
За кордоном цим випадком вже б зайнялися відповідні служби,а батьки переляком не відбулися б.
1006 до лучанка Показати IP 13 Липня 2016 15:49
в такій ситуації може опинитись будь хто,є різні діти тим більш що всі діти в такому віці дуже цікаві,та за це називати мамашою не потрібно,вона що по вашому навмисно цю дитину загубила,повірте за свою неуважність вона заплатила дуже дорого,уявіть що вона відчувала поки шукали її дитину,якщо ви самі мама то ви її повинні зрозуміти і підтримати,а не ляпати аби що і ще нарахунок рота ви бачили що він в неї був відкритий???
Лучанин Показати IP 13 Липня 2016 15:57
Ніфіга собі геройський вчинок, неодміно потрібно на сайті написати...
Так до Лучанин Показати IP 13 Липня 2016 16:37
геройський вчинок! і писати треба і подякувати цій Людині, бо якби байдуже пройшли і не втрутились, то малеча могла б потрапити під машину чи в руки до якихось виродків, а багато хто і "не помічає" того, що треба помітити і просто хоча б викликати поліцію, керуючись "а мені яке діло, моя хата з краю".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus