USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У обійсті волинянина виявили банку з бурштином

25 Жовтня 2016 10:04
Працівники лісової охорони у селі Гірки Любешівського району, шукаючи на одному з обійсть незаконно зрізану деревину, виявили півлітрову банку з бурштином та два патрони від пістолета Макарова, - повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Так, минулої п’ятниці, 21 жовтня, мобільна рейдова бригада спільно з працівниками державної лісової охорони Гірківського лісництва ДП «СЛАП «Любешівагроліс» у 29 кварталі виділу 20 виявила свіжу порубку.

Працівники лісової охорони повідомили про подію поліцію і вирушили на пошуки ймовірних крадіїв. Почали з огляду найближчого до урочища села Гірки Любешівського р-ну. В одному з дворів побачили колоди сосон. На вимогу пояснити походження лісоматеріалу господарі заблокували вхід до двору, а згодом зробили спробу вивезти деревину за межі подвір’я.

Як розповів директор ДП «СЛАП «Любешівагроліс» Віктор Симонович, чергувати біля того двору, крім лісівників, довелося також працівникам поліції. У суботу вранці вони звернулися до Любешівського районного суду, де й отримали ордер на обшук.


У ході слідчо-оперативних дій встановили, що лісодеревина з угідь ДП «СЛАП «Любешівагроліс». Про це розповів інженер охорони і захисту лісу Андрій Шукалович, який був на місці подій.

Завдані лісогосподарству збитки становлять понад 51 тисячу гривень. Це вже другий випадок, у якому помічена ця родина. Окрім вкраденого лісу, поліція знайшла півлітрову банку з бурштином, також два патрони від пістолета Макарова.

Усю лісодеревину вилучили. Конфіскували і знаряддя, яким користувалися крадії, зрізаючи дерева. Зараз проводяться слідчі дії, встановлюються особи всіх причетних до крадіжки. За даним фактом порушена кримінальна справа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
------ Показати IP 25 Жовтня 2016 10:47
Патрони полюбому підкинули, щоб кримінал пришити( білими нитками)
ооо Показати IP 25 Жовтня 2016 11:14
ото велику рибу зловили все як луценко просив
блок до ооо Показати IP 25 Жовтня 2016 12:07
ну і сенсація
kjhj Показати IP 25 Жовтня 2016 12:04
ото є про що говорити
саша Показати IP 25 Жовтня 2016 16:41
ВОЙТЮК ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ в Горохові будучи при посаді протягував партію регіонів ...І що далі .... ПРОЛИТО БАГАТО КРОВІ НЕВИНИХ ЛЮДЕЙ , БАГАТО МАТЕРІВ НЕДОЧЕКАЛИСЯ СВОЇХ СИНІВ , ВДОВИ, ЯКІ ПРОЛИВАЮТЬ СВОЇ СЛЬОЗИ НАД СИРОТАМИ НЕ ЗНАЮЧИ ЩО СКАЗАТИ ДИТИНІ ДЕ ЇХНІЙ ТАТО ....ОСЬ ТАК ВОЛИНЬ ПРОВЕЛА "ЛЮСТРАЦІЮ" ТА ЩЕЙ НИНІ ЦЕЙ "діректор" ВИВОЗИТЬ ДЕРЕВИНУ ДУБА ЗА МЕЖІ НАШОЇ КРАЇНИ, ПІД ДОКУМЕНТАМИ "ЛИПОВИЙ - ДУБ" , ТОБТО В ДОКУМЕНТАХ ОДНЕ ПО ФАКТУ ДУБ...ГАНЬБА ВОЙТЮКУ, ХАЙ ЗНАЮТЬ ЛЮДИ ЩО він ЧЛЕН ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЯКИЙ ВИНИЙ В ЦІЙ КРОВІ . ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА НЕ МАЄ ЧЕСТІ І ГІДНОСТІ ЗАЙМАТИ ДАНУ ПОСАДУ .....МАВБИ СОВІСТЬ ---ЗВІЛЬНИВСЯ...СОРОМНО, ГАНЬБА .... А те як підприємство працює в даний момент ЗОВСІМ НЕ його заслуга, цього нікчеми він лише знає як заганяти деревину в Руминію ......А вони знайшли три колоди із синєвою (на фото яскраво видно) і вже наче головного лісокрада Волині спіймали.....Ганьба....
шура Показати IP 25 Жовтня 2016 20:33
Самі пі ари притцепами заганяють а простих смертних нахиляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus