USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Шацькому районі хочуть контролювати розташування палаток поблизу озер

1 Липня 2016 10:23
Створити мобільну групу, яка б контролювала незаконне розміщення палаток на прибережних смугах озер, хочуть у Шацькому районі. Про це йшлося під час оперативної наради у першого заступника голови Шацької райдержадміністрації, - інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації у Facebook.

Зокрема, начальник комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль порушив питання щодо створення мобільної групи в напрямку контролю незаконного і небезпечного розміщення палаток та вогнищ на прибережних смугах озер.

Відтак, голова районної ради Сергій Карпук виніс таку пропозицію на розгляд та наголосив на важливості винесених на нараду питань та відповідальності за їх виконання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 1 Липня 2016 10:30
яка мобільна група це обовязкі шнп
шацькій Показати IP 1 Липня 2016 10:39
коваль нехай займається своїми прямими обовязками і нелізе туда куда його не просять він що вже на вів чистоту в шацьку і на гряді
старец Показати IP 1 Липня 2016 11:57
контроль згідно чого? Якого закону, невже не подавишся контролер? Це я Волининин не маю права віддіхнути на березі озера...
МЕДИКИ Показати IP 1 Липня 2016 14:10
Влада Шацького району обнагліла вкінець.Вони якась нездорова автономія Волинської області.Вже люди в палатках їм мішають.Ніяк "нахапати" не можуть на тіх озерах.
шацькандонія Показати IP 1 Липня 2016 21:38
ви вжє як лугандонія. наші бідні волиняни вже і палатку не можуть поставити . Газ подорощав, опалення також, дайте можливість жити(віддихати ) в палатках!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus