USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У школі, де навчаються особливі діти, «освіжили» спортивний майданчик

27 Квітня 2015 17:08
Громадські активісти пофарбували спортивний майданчик, що належить Луцькому навчально-реабілітаційному центру.

Так, завдяки небайдужим лучанам новими кольорами заграв спортивний інвентар у дворі школи, де навчаються особливі діти.

«У кожного навчального закладу є свій спортивний майданчик, а ця школа, до того ж, - особлива, бо у ній навчаються особливі діти. Оскільки я займаюся вирішенням соціальних проблем громадян другий рік поспіль, до мене звернулися громадяни із проханням допомогти знайти фарбу, аби оновити спортмайданчик. І в такій ситуації важко відмовити, адже діти – це наше майбутнє і їм власним прикладом треба показувати, що один одному необхідно допомагати, підтримувати», - каже ініціатор акції, громадський діяч Володимир Бут-Гусаїм.
З його слів, долучитися до доброї справи могли усі небайдужі, а от фарбу для облагородження подарував один із волинських бізнесменів Юрій Цейко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аля Показати IP 27 Квітня 2015 18:16
Школа і справді, для особливих діток, але перевагу надають здоровим дітям. А гроші отримують і надбавки за важкі умови праці.Але ніхто не хоче працювати з з дітьми-інвалідами.Звичайно,що легше набрати клас дітей, які не вимовляють деякі звуки а до важких дітей підходу ніякого.Дуже багато чула від мам,діти яких відвідують НРЦ, що вчителі не компетентні,не розвиваються,не займаються самоосвітою,а думають,що вони все знають.НІЯКИХ УМОВ ДЛЯ ДІТОК ОСОБЛИВИХ НЕ МАЄ,ОКРІМ ПАНДУСА НА ПЕРШОМУ ПОВЕРСІ.Директору теж начхати на тих дітей.
знаю Показати IP 28 Квітня 2015 09:34
Хочу сказати, що в будь-якій галузі працівники по різному відносяться до обов"язків. Але не потрібно всіх рівняти по найгірших. Люди, хочете мати об"єктивну інформацію, завітайте в НРЦ, подивіться як працюють, а тоді ганьте. Ідеалу ніде не знайдете, але більшість вчителів працюють на совість.
Анна до знаю Показати IP 28 Квітня 2015 15:12
Насправді центр працює тільки зі здоровими дітьми,а до дітей зі складними діагнозами вчителі не знають як підійти-вони не освідомили,що працюють не в ЗОШ №8, а в НРЦ. Деякі вчителі моють освіту корекційну,але як з дитиною працювати не знають.Логопеди, психологи з дітьми не працюють.Тоді постає питання: в чому тут реабілітація? це масова школа тільки з меньшими поборами. А зарплату отримують як спец. заклад.Абсурд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мама Показати IP 28 Квітня 2015 15:50
У класах здорові діти,а дітей -інвалідів виштовхують на їндивідуальне навчання.Ми з дитиною поїздили по всій Україні і бачили багато таких закладів.Впершу чергу педагогам НРЦ треба зняти корону і постійно удосконалюватись-відвідувати семінари.конференції,круглі столи.адже ви працюєте з дітьми -інвалідами. І досить корчити з себе знавців,повірте.ви нічого не тямите у цій роботі.Переключіться вже з масової школи на спец. заклад. ЛЕСЯ ІВАНІВНА підтримує лише педагогів, а батьки та діти-інваліди для неї пусте місце. В центрі дуже багато проблем-вирішуйте їх, будь-ласка.Тому що у батьків уже лопає терпіння.
Панас Показати IP 11 Травня 2015 13:51
Працюють байдужі,одні манікюри на пальцях, за дітьми догляд ніякий, прогулянки на вулиці тільки балачки, розмови і чхати їм на дітей. Індивідуальне навчання додаткові години, ставки вчителям.Директору начхати на всіх їй головне будинок розширити та добудовати всіх своїх родичів влаштувати в НРЦ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus