USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сім’ї бійця «Світязя» народилося маля

20 Листопада 2014 12:52
У бійця спеціальної роти патрульної служби міліції народився син. Тож, аби привітати бойового побратима Романа Коротицького та його дружину Іванну, біля полового будинку у Горохові зібрався майже весь особовий склад підрозділу, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тримати на руках маленького синочка Сашка – справжнє свято для молодого тата, адже нещодавно Роман зі зброєю в руках захищав Батьківщину під Іловайськом, у зоні проведення АТО.

Квіти, шампанське, міцні дружні обійми та щирі побажання новонародженому – так вітали свого колегу бійці спецпідрозділу.

– Це не просто колега – це наш бойовий побратим, – розповідає про молодого татуся заступник командира роти особливого призначення «Світязь» Ігор Дрючан. – Ми знаємо, який він у бою, знаємо, що він – справжній чоловік і надійний побратим. Віримо, що Сашко стане захисником нашої країни, а ми зробимо все для того, щоби наші діти жили в єдиній та незалежній державі.

Щасливе подружжя не змогло підібрати слів, аби виразити свої емоції та почуття.

– Я такого не очікував, адже це шалена підтримка колективу і керівництва, – говорить Роман Коротицький. – Це для нас дуже приємний сюрприз, тож я безмежно вдячний хлопцям.

Наостанок серйозні чоловіки у форменому одязі побажали маленькому Сашкові рости здоровим, щасливим на радість батькам і стати справжнім патріотом своєї країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Людям Показати IP 20 Листопада 2014 12:55
коментар було видалено
віктор Показати IP 20 Листопада 2014 12:55
з такими молодими людми в україни велике майбутнє...вітаємо...здоров'я і мирного майбутнього
Людям Показати IP 20 Листопада 2014 13:14
коментар було видалено
Людям до Людям Показати IP 20 Листопада 2014 13:19
Дітей Донбасу вбивають їхні чокнуті батьки, які прикликали у свої домівки російські війська.
Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 13:19
ВІТАЮ!!!! ЩАСТЯ ВАШІЙ СІМЇ!
крым до Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 14:48
спасибо.....
нехай росте здоровен Показати IP 20 Листопада 2014 14:00
Ой... так трепетно....
ХХХ небайдужі Показати IP 20 Листопада 2014 14:02
Молодці,хлопці,дружній колектив!І керівництво - організоване...Тільки от питання,пам'ятаємо лише живих?На днях у донечки загиблого вашого ж колеги виповнився рік,перший такий важливий рік,який зустріла вона без свого татка...ніхто, я знаю,в тій сім'ї від вас нічо і не чекав,а ваше керівництво не могло організувати простий звичайний дзвінок,декілька слів привітань?!...Як же обіцяна моральна підтримка,чи ці слова звучали лише для показухи?!...Швидко втрачається пам'ять в людей...
лучанка Показати IP 20 Листопада 2014 14:34
Бійці Світязя давно вже мали їхати на передову, чого вони ще на Волині? Вміють тільки піаритися. Всі у новенькій формі, на модному авто. А там на передовій хлопцям цього так не вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus