USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Слов’янську роздавали листівки, за які погрожували рострілом

24 Квітня 2014 22:32
На Слов'янськ скидали листівки з інструкцією з «виживання» поряд з російськими терористами.

В УМВС поінформували мирних жителів, що їхній рідний край став полігоном для російських диверсантів. У Слов'янську під час антитерористичної операції правоохоронці поширювали листівки з інструкцією щодо«виживання на територіях, де діють російські терористи», - інформує ТСН.

Зокрема, мирних жителів інформують, що їхній рідний край став для російських диверсантів полігоном для здійснення терактів та провокацій з масовими жертвами серед населення.

Таким чином, мешканців окупованих територій закликають дотримуватися кількох правил. Загалом їх шість. Серед них є порада не підходити до захоплених бойовиками будівель та до місць сепаратистських мітингів. Крім того, людей закликають не вірити тим, хто пропагує федералізацію та кличе на штурм адмінбудівель, адже цим агітаторам платять за таку роботу по тисячі гривень у день.

Зазначимо, що пізніше на сайті УМВС з'явилася інформація «із джерел у АТО» про те, що самопроголошений мер Слов'янська Пономарьов погрожував «розстрілом на місці кожному, у кого буде виявлена ця листівка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коклобред Показати IP 25 Квітня 2014 00:49
Коклобред....
цапоолігофренія до Коклобред Показати IP 25 Квітня 2014 07:02
Цапоолігофренія....
Гость Показати IP 25 Квітня 2014 10:25
Це не бред- це правда. Фашисти не остановлять ні перед чим. Це тактика Гітлера. Вже садочки захоплюють, а скоро будуть школи і виставлять тисячі діток та будуть брати не тільки Донбас, а всю Україну.Це бездіяльність органів,які повинні були давно вибити російських диверсантів з Донбасу,а не панькатись з ними. Нічим це добрим не закінчиться. Вони хочуть всю Україну,Донбасу мало.Господи сохрани нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus