USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У спальному районі лучани травмуються на аварійних тротуарах

27 Липня 2016 21:46
На пішохідних доріжках на вулиці Кравчука травмуються місцеві мешканці.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

У запиті до міського голови голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук повідомив, що до нього та депутата Миколи Яручика зверталися мешканці вулиці Кравчука щодо стану пішохідних доріжок. Зі слів депутата, доріжки перебувають в незадовільному стані, покриття на них зруйноване чи відсутнє, на частині доріжок - багнюка, тож люди утримують ушкодження. Міського голову просять вжити заходів щодо ремонту вказаних пішохідних доріжок. Депутати підтримали запит колеги.

До слова, під час обговорення проекту реконструкції Лесі Українки 26 липня очільник департаменту ЖКГ Юрій Крась повідомляв, що стару плитку, яку зняли під час реконструкції вулиці, використають для облаштування доріжок на вулиці Кравчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 27 Липня 2016 22:21
Ви спочатку гляньте на пішохідні доріжки не в спальних районах, їх там взагалі практично немає.. а Тротуари на Львівській? скільки живу не пам'ятаю що б їх хтось ремонтував, коріння дерев вже геть їх знищило, ноги поламати можна
Солярчук Надія Показати IP 28 Липня 2016 10:43
Страшний тротуар по проспекту Соборності, 37. Була суцільна яма, то мешканці цього будинку привезли машину каміння і засипали ту яму. Але яма поглинула те каміння. В даний час хтось знову підсипав відходи в яму, але і це не допомогло.Постійно стоїть в ямі вода і грязь, що смердить перед вікнами будинку. Про можливість пройти по цьому тротуару вже мова не йде - люди обходять це місце газоном, який на газон уже не похожий. Був понад дорогою вузький тротуарчик але він теж зруйнований. Особлива біда в дощ, тоді люди йдуть проїзжою частиною.
Кравчука Показати IP 28 Липня 2016 11:05
з вул. Кравчука 8, в напрямку Гордіюк, паралельно будинку Кравчука 2. тротуар зносився, весь в горбах, тріщинах, і каміння з бетону торчить. Мама впала, то рана більше місяця заживала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus