USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Цуманській колонії - відразу три весілля

3 Березня 2015 10:41
Одразу три пари наречених стали «на рушничок щастя» у Цуманській виправній колонії облуправління ДПтС України (№84).

Для порівняння, минулоріч, в установі зареєстрували всього шість одружень протягом року.

Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області

За сприяння керівництва установи представниця Ківерцівського РАЦСу в урочистій обстановці зареєструвала шлюби та видала нареченим свідоцтва про одруження. Святкова атмосфера була дотримана завдяки вальсу Мендельсона, вишитим рушникам, святковому одягу учасників церемонії. Молодята обмінялися обручками на знак взаємної згоди на спільне життя. Приємно було бачити щасливі обличчя наречених, усміхнених батьків та родичів з приводу цієї радісної події.

Три молоді подружжя та їхні родичі подякували адміністрації виправного закладу за сприяння та організацію урочистих заходів.

Зі слів начальника відділу соціальної-виховної та психологічної служби установи майор внутрішньої служби Анатолія Тимощука, керівництво закладу позитивно ставиться до одруження засуджених, оскільки створення нової сім’ї є запорукою виправлення, а також свідченням належної соціально-виховної роботи. Оформивши шлюб, засуджені прагнутимуть швидше опинитися поза межами колонії в колі сім’ї, і, відповідно, їх поведінка буде правослухняною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus