USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Великодню ніч у Луцькому зоопарку з’явилися малята

2 Травня 2016 16:42
Ранок першого дня свята світлого Христового Воскресіння підготував для працівників КП "Луцький зоопарк" приємний сюрприз. Прийшовши на роботу, вони побачили, що у пари чорних лебедів вилупилися пташенята.

Про це йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбуці.

Четверо малюків ні на крок не відставали від батьків, повторюючи всі їхні рухи. Кумендні маленькі сірі клубочки вже другий день поспіль тішать відвідувачів, які приходять до зоопарку.

До речі, ця пара лебедів мешкає у зоопарку заледве не десяток років. І щовесни приводить потомство. А це означає, що їм тут комфортно.

Отож, як ми повідомляли вчора, до Великоднього подарунку від працівників зоопарку - пари альпак - сама природа додала ще й свій приємно-несподівний сюрприз - квартет лебедят. Тож чекаємо вас у гості, любі наші друзі! Бо тільки разом ми спроможні на гарні зміни, що поступово, але впевнено і цілеспрямовано перетворюють наш зоокуточок у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus