USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському візьмуться ремонтувати військові казарми

13 Жовтня 2015 16:46
Півроку «йшли» кошти до військових через «бюрократичну машину» із обласної ради. Так, нарешті за ремонт казарм візьмуться, тільки не влітку, як планували, а морозної пори.

Зауважимо, що у Володиммирі-Волинському розташована військова частина В 0259. У ній дислокується 14-а походна-мотопіхотна бригада, яку визнали найкращим підрозділом сектору «Б».

Під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 12-го жовтня, губернатор інформував, що необхідне доручення Міністр оборони вже підписав, і кошти можна використовувати.

Як прокоментував ситуацію для Інформаційного агентства Волинські Новини заступник Володимир-Волинського міського голови Микола Веремчук, що кошти були ще влітку, але їх не можна було задіювати.

«700 тисяч гривень виділив обласний бюджет на ремонт казарми, там давно вже назріла потреба ремонту. Ситуація була так, що гроші вже виділили давно, але адміністративно-бюрократична процедура дуже довга, адже Міністерство мало дати дозвіл на освоєння коштів. Дозвіл дали лише в п’ятницю, 9-го жовтня дали. Працівники обласного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України передали звернення у територіальний відділ у Львів, ті - у Київ, а ті готували документи у Міністерство. Так воно все і тягнулося», - розповідає посадовець.

Зі слів виконувача обов’язків керівника квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил Українивобласті Володимира Опрі, контракт з підрядниками вже уклали, й до початку грудня обіцяють завершити ремонт.

«Ми вчора підписали договір, до виконання робіт майстри вже приступають. Першою чергою вони замінять на першому поверсі усі старі дерев’яні вікна на нові енергозберігаючі металопластикові. Далі замінять стару прогнилу підлогу й відремонтують санвузли. Так, у нас була одна така дуже проблемна казарма, вона потребувала найшвидшого ремонту», - розповідає Володимир Опря.

Зауважимо, що казарми зведені ще у 1901 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus