USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинському лісі заблукала 2-річна львів'янка. Дитину знайшли

1 Липня 2015 12:02
До чергової частини Маневицького РВ УМВС України у Волинській області звернулася 26-річна мешканка Львова. Жінка повідомила, що близько 17-ї години в лісовому масиві між селами Нова Руда та Лишнівка зникла її донька Софійка, 2013 року народження. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

На пошуки дитини задіяли весь особовий склад маневицького райвідділу міліції, кінологів, лісівників, рятувальників, представників пенітенціарної служби і жителів села Нова Руда.

– На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група, – повідомив начальник маневицького райвідділу міліції Ігор Ісаков. – Правоохоронці встановили: мама разом із донькою зі Львова приїхала до родичів на гостину. Близько 10-ї години вони пішли у ліс по чорниці. Близько 16:40 Софійка гралася на ґрунтовій дорозі, а згодом жінка побачила, що дитини немає. На пошуки дівчинки вирушили усі небайдужі жителі села Нова Руда, весь особовий склад райвідділу міліції, кінологічна служба УМВС України у Волинській області, працівники лісового господарства, пенітенціарної служби та рятувальники.

Після чотирьох годин безперервних пошуків Софійку близько 21:30 знайшли у кущах приблизно за два кілометри від місця, де її бачили востаннє.

– Добре, що знайшли дитинку до настання ночі. Дякуємо за допомогу усім, хто долучився до її пошуків. На щастя, жодних ушкоджень на тілі дівчинки не виявили. Правда, вона дуже злякалася. Тепер Софійка перебуває з мамою, яку ні на мить не відпускає від себе, – повідомив Ігор Ісаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 12:05
не мамаша а дурепа. штраф впаяти щоб знала що за дитиною тре дивитися
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 12:46
Це події тижневої давності.
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 14:29
Мама не провела відповідний інструктаж з дитиною...
Анонім до Анонім Показати IP 1 Липня 2015 15:48
там не дитині, там мамі треба добрий інструктаж провести як глядіти свою дитину треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus