USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських рибалок вилучили і знищили знаряддя лову

31 Серпня 2015 13:38
Інспектори Волиньрибоохорони в порушників рибоохоронного законодавства вилучили 10 кілометрів сіток та інших знарядь лову, які тимчасово зберігаються на складі конфіскованого майна.

Про це повідомили у прес-службі Волиньрибоохорони.

Так, під час рейду інспектори рибоохорони вилучають різноманітні заборонені засоби і знаряддя лову. Після прийняття відповідного рішення по справі, вилучені знаряддя лову оцінюються та знищуються згідно чинного законодавства. Таке рішення приймає спеціальна комісія, до складу якої входять представники рибоохорони, Державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції у Волинській області, управління департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації, головного управління Міндоходів у Волинській області.

Так, 27 серпня 2015 р. було знищення засобів лову риби, вилучених у порушників Правил рибальства та безгосподарського майна (сітки, ятері, ості, кловні та інші заборонені знаряддя лову) загальною кількістю 290 штук, загальна довжина сітних знарядь лову становила близько 10 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дід Панас Показати IP 31 Серпня 2015 14:52
тут не видно на фото що там є 10км!!! я сам часто витягую і знищую сітки, проте тут є невідповідність. Певно кращі сіточки за винагороду повернуть власникам)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus