USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Жидичині хочуть запустити маршрутку Луцьк – Жидичин – Ківерці

21 Жовтня 2016 11:34
У Жидичинській сільській раді шукають перевізника, який би обслуговував новий маршрут сполученням Луцьк –Ківерці через Жидичин, Кульчин, Озерце.

Про це йдеться на офіційному сайті Жидичинської сільської ради «Громада».

«Останнім часом на території нашої громади відбувалися перебої і взагалі відсутність маршрутного сполучення. Це пов’язане з тендером на маршрутах. На рейсі № 104 Луцьк – Кульчин існує 3 маршрути (№1; №2; №3).

Згідно з результатами тендеру маршрути №1 та №2 продовжують їздити як і раніше, а на маршрут №3, не знайшлося перевізника, який би його обслуговував. Саме з цим і були пов’язані перебої. Проте завдяки управлінню інфраструктури та туризму ОДА, укладений й тимчасовий договір, і цей маршрут буде діяти», - йдеться у повідомленні.

Отож, запропоновано запустити новий маршрут сполученням Луцьк –Ківерці через Жидичин, Кульчин, Озерце.

Перевізників, які мають змогу і бажання працювати зголоситися у Жидичинську сільську раду, запрошують до співпраці.

Спільними зусиллями цей маршрут буде діяти, - упевнені в сільраді.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЖИДИЧИНІ ВІДКРИЛИ ЦНАП

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, мешканцям прилеглих до Луцька сіл, які не йдуть на співпрацю з містом, хочуть заборонити користуватись такими благами обласного центру, як дитячі садочки, міські маршрутки з продовженим маршрутом, безкоштовне обслуговування в медзакладах.

Зокрема, громаді села Жидичин вже відмовили у проханні продовжити маршрут громадського транспорту № 26 (який їздить у район Вишкова) до початку села Жидичин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вова Показати IP 21 Жовтня 2016 11:57
Запустили б кільцеву через Жидичин і Маяки в одну і другу сторону
ЛИПЛЯНЦІ Показати IP 21 Жовтня 2016 13:37
А ЩО ЧЕРЕЗ ЛИПЛЯНИ НЕ БУДЕ ЇЗДИТИ???? ЩОСЬ ПАНІ ГОЛОВА ЗАБУЛА ,ХТО ЗА НЕЇ НАЙБІЛЬШЕ ПРОГОЛОСУВАВ!!!! ПОПЕРЕДНІ "ВЛАДЦІ" НІЧОГО НЕ ЗРОБИЛИ ДЛЯ СЕЛА, І "ТЕПЕРІШНІ" НЕ ДУЖЕ ПОСПІШАЮТЬ. ОДНІ ОБІЦЯНКИ, А ДОРОГИ ТАК І НЕМАЄ.
Ната Показати IP 21 Жовтня 2016 15:05
А чого не можна пустити той маршрут Луцьк-ківерці-Небіжка-Жидичин, бо жителі вулиці, що межує з Небіжкою, взагалі змушені йти або в центр Жидичина або до Старого русла.
дачник Показати IP 21 Жовтня 2016 16:13
Ідея хороша. Можна було б маршрутку на Ківерці через Клепачів пустити Луцьк - К-тр Промінь - Жидичин - Кульчин - Озерце - Клепачів - Ківерці
Юрій Показати IP 28 Березня 2019 19:34
Хоча б якусь маршрутівку пустили, а то лише мова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus