USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У день скорботи на Волині зупиняться підприємства і рух транспорту

25 Жовтня 2013 17:47
Волинь готується до відзначення 80-их роковин Голодомору 1932 – 1933 років в Україні 23 листопада. До цього часу в області запланували впорядкувати місця поховань жертв політичних репресій. Відповідне розпорядження 25 жовтня цього року видав голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Згідно з розпорядженням, особам, які пережили Голодомор 1932 – 1933 років в Україні, нададуть матеріальну допомогу. Також губернатор розпорядився, аби 23 листопада районна влада та місцеві виконкоми провели скорботні заходи у зв’язку з 80-ми роковинами Голодомору.

Серед запланованих заходів:
- скорботна хода з покладанням жалобних вінків і композицій з житніх та пшеничних колосків мітингу-реквієму:
- хвилини мовчання
- акції «Засвіти свічку!» на Замковій площі Луцька за участю керівників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, керівників релігійних організацій, народних депутатів України, свідків голодоморів та постраждалих внаслідок політичних репресій, представників організацій політичних партій та громадських об’єднань, учнівської та студентської молоді, громадськості обласного центру.

23 листопада о 16 годині пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років в Україні вшанують хвилиною мовчання, зупинять на цей час роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях (крім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), рух громадського та приватного транспорту в населених пунктах з подаванням відповідних звукових сигналів.

У цей день в області приспустять Державний Прапор України, обмежать проведення розважальних заходів з унесенням відповідних змін до програм радіо і телебачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus