USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі планують відремонтувати 60 доріг. ФОТО

19 Вересня 2013 21:00
Понад 20 мільйонів гривень виділили протягом двох останніх років на будівництво та капітальний ремонт доріг у місті.

Про це повідомив начальник відділу комунального господарства Ковельської міськради Олександр Балак.

Так, вартість ремонту вулиці Сухомлинського у Ковелі становила 547,1 тисячі гривень. За рахунок субвенції держбюджету обласному бюджету для її ремонту передбачили 543 тисячі гривень. Асфальтобетонним покриттям покрили ділянку дороги протяжністю 335 погонних метрів.



«Протягом останніх двох років активність будівництва доріг у місті надзвичайно зросла. Наприклад, питання з вулицею Сухомлинського не вирішувалося десятиліттями. Мешканці великого мікрорайону неодноразово зверталися з проханнями благоустрою території, однак питання не зрушувалося. Потягом цього року завдяки депутатським запитам та наполегливій роботі комунального відділу міськвиконкому питання почали вирішувати. Тепер мешканцям мікрорайону легко діставатися до лікарні, вулиця освітлена, дорогу вкрили твердим покриттям, здійснили водовідведення. Ремонт відбувся протягом літа цього року. Стара ґрунтова дорога була надзвичайно незручною для дітей, які ходять до школи та людей похилого віку, яким важко було дістатися до лікарні. Раніше на вулиці часто траплялися ДТП», - розповів депутат Ковельської міської ради Ігор Ткачук.



З його слів, нині в усіх частинах міста активно прокладають дороги, особливо на тих ділянках, де протягом десятиліть нічого не вирішувалося. Увагу тепер присвячують не лише центральним вулицям міста, а й околицям.



Як розповів Олександр Балак, протягом останніх двох років на ремонт доріг у Ковелі виділили понад 20 мільйонів гривень. Цьогоріч передбачили будівництво та капітальний ремонт майже 60 доріг у Ковелі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus