USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцькому виші - новий викладач з Америки. ФОТО

17 Червня 2013 12:42
Представник Корпусу Миру вже з наступного навчального року викладатиме англійську мову для студентів Луцького національного технічного університету, - повідомили у прес-службі вишу.

Луцький національний технічний університет відкрив свої двері волонтеру Корпусу Миру - Мішель Тодд.

Мішель протягом двох років проживатиме в Луцьку в гуртожитку Луцького НТУ №2 та викладатиме в нашому університеті ділову англійську мову та окремі економічні дисципліни англійською мовою з вересня 2013 року. За цей період вона надаватиме послуги з вивчення англійської мови, співпрацюватиме з викладачами та студентами – будуть організовані американські клуби.

Тим, хто має бажання вивчати англійську мову, матиме можливість двічі на тиждень відвідувати спецкурс безкоштовно. Таким чином, студенти працюють з носіями мови і поглиблюють комунікативні навички. Ці та інші питання подальшої співпраці та аспекти волонтерської діяльності були обговорені учасниками у ході зустрічі.

Після завершення переговорів, Мішель завітала на заняття до першокурсників ФОФ та ФБ, де познайомилась з українськими студентами та коротко розповіла про себе.

Зауважимо, завтра, 18-ого червня, у Волинському прес-клубі відбудеться зустріч із Мішель Тодд.


Довідково:
Корпус Миру США є урядовою організацією, заснованою президентом США Джоном Кенеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей та культур. В Україні ця організація співпрацює з прогресивними учбовими закладами та організаціями за трьома напрямками: викладання англійської мови, як іноземної, розвиток бізнесу та розвиток молоді. Сьогодні у нашій країні працює майже півтисячі американських добровольців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 17 Червня 2013 12:47
Чергова ніщєта приїхала.
Пан до лучани Показати IP 17 Червня 2013 13:04
Сам Ви ніщєта. Духовна.
Рома Показати IP 17 Червня 2013 14:01
С абізянкой ні жилаете сфатаграфіроваццо? :)
падло Показати IP 17 Червня 2013 14:33
А це що її вже малий Божидарник зняв? Чи це не він?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus