USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку - Міжнародний форум мерів

23 Серпня 2013 17:00
Міжнародний форум мерів інтеркультурних міст «Порт культур» за участю представника Парламентської Асамблеї Ради Європи триватиме у Луцьку протягом двох днів, 24 – 25 серпня.

Відкриття форуму відбудеться 24 серпня о 15.00 у сесійній залі міської ради відбудеться відкриття Міжнародного форуму мерів інтеркультурних міст «Порт культур».

У форумі візьмуть участь директор центру розвитку «Демократія через культуру» Олександр Буценко, міський голова Микола Романюк, голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща у місті Луцьку пані Беата Бживчи, представник ПАРЄ. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.
До Луцька на форум також завітають представники з українських міст Павлоград, Прилуки, Житомир, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Вінниця, Білогірськ, грузинського Горі, Боткірка (Швеція), Люблін Республіки Польща та інших міст.
Учасники форуму спілкуватимуться на теми: «Культура взаємодії та відкритості – передумова розвитку сучасної громади». «Культура як візитна картка міста – презентація міст». «Сучасні виміри регіонального і місцевого розвитку».
25 серпня форум мерів продовжить свою роботу о 16.00 год. у сесійній залі. На завершення роботи буде прийнято Декларацію форуму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus