USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – «Шевченкоажіотаж». ФОТО

19 Вересня 2012 18:21
Візит українського футболіста Андрія Шевченка до Луцька перетворився для нього на безкінечну автографсесію. Йому довелося залишити свій підпис на більш як 500 папірців, листівок, плакатів та м’ячів.

Власне, луцька автографсесія для екс-«динамівця» розпочалася на підприємстві «Модерн-Експо».

Опісля завершення розмови з працівниками об’єкту до екс-футболіста підійшло приблизно 100 людей, які прохали залишити підпис на шматках паперу, листівках або ж постерах із зображеннями Шевченка.

До честі футболіста те, що він не відмовив нікому і навіть підписав кілька м’ячів.

Друга частина сесії відбулася в спорткомплексі «Олімпія», де колишній футболіст нагороджував переможців аматорського турніру.

Загалом він витратив більше часу на автографи, ніж на головну мету візиту в спорткомплекс. Після урочистостей Шевченка оточили приблизно 400 людей.

Загалом – діти. Залишив «Олімпію» екс-«динамівець» через 30 хвилин, виконавши їх прохання про підпис.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
УДАР Показати IP 19 Вересня 2012 20:48
Фраза "До честі футболіста" в стосунку до Шевченка є недоречною, оскільки саме поняття честі цьому Герою України не притаманне.
свій Показати IP 19 Вересня 2012 21:05
Пащенко піариться...забули про нього,про тріаду....
Таня Показати IP 19 Вересня 2012 22:44
боги сошли до нас - як копнем в дупу вигнали з олімпу... (йде торгівля "таблоїдом")
Чеширский Кот Показати IP 20 Вересня 2012 09:58
Шева красавец, гордость Украины, только зачем было лезть в политику, еще и с Натахой-кукурузиной.
думка Показати IP 20 Вересня 2012 10:32
Він сам вписав своє ім"я в історію укр. футболу. Назавжди. А про цей невеликий політкрок в бік скоро всі забудуть. І пробачать йому.
Чеширский Кот до думка Показати IP 20 Вересня 2012 12:46
Не забудут. Наш народ забывает хорошее, а помнит плохое.
Александр Показати IP 20 Вересня 2012 11:57
Соглашусь с думкой. Врядле партию Королевской нужно серьезно воспринимать, это больше шоу для удовлетворения потребностей симпатичной и богатой женищины,у которой совпадают желания и возможности. Погоды на выборах она не делает. А Шева здесь..."По улицам слона водили, как видно на показ..." Свою славу он заработал не умственным трудом, поэтому не надо его за это осуждать ("...да не судимы будете")
Віктор Показати IP 20 Вересня 2012 12:06
Всі чомусь забули, що Шевченко допомагав дитячим будинкам, школам і т.д. ще задовго до того, як пішов у політику всі забули. Я читав безліч негативу і бруду про нього до Євро, навіщо він типу нашій команді, тощо. Але після 2 голів шведам, він раптом став героєм. Тут вирішив піти у політику, відраз всі накинулись, пишуть зрадник і т.д. Люди досить обливати брудом стукаючи по клавіатурам. Давайте судити по вчинках, а не по плітках чи уявах. Як пройде в парламент, тоді і побачимо який з нього політик. Не розумію чому стільки бруду виливаєте на Королевську. Вона що була при владі чи у вас щось особисте? Чи ви просто повелися на плітки і чорний піар опонентів. Тоді ведіться. (А ще знаю, що в Донецьку кажуть, що у нас тут бандерівці з автоматами бігають...) Не судіть і не судимі будете!!! Час розставить все по місцях. Тоді і будемо за вчинками судити!
тарік Показати IP 20 Вересня 2012 13:20
та Шева просто запав на Королевську) його Крістіна вже трохи підзадовбала певно. ну і Суркісята підштовхнули...
мда Показати IP 20 Вересня 2012 13:33
Як це так, що ВН не сказали про свого босса Пащенка, який постійно крутився на задньому плані)))))
ЧП Показати IP 20 Вересня 2012 17:11
Читайте коментар Віктора, Він 100% правий, а решта дурість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus