USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку архидиякон заспівав «Привида опери». ВІДЕО

18 Жовтня 2009 08:45
Український співак з незвичним ім’ям Godo дав концерт у Луцьку. Колишній кавееншик, учень Пласідо Домінго і Монсерат Кабальє та архідиякон в миру, Юрій Лук’яненко  розповідає, що його сценічний псевдонім означає «той, що дарує достаток і любов через мистецтво». Не дивлячись на те, що його концерт відбувався в рамках туру на підтримку Юлії Тимошенко «З УкраїноЮ в серці», на концерт у Луцьку продавалися квитки, які йкоштували 20-30 грн. Про це 17 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Godo розповів, що живе в Україні останні 5 років, приїхавши сюди під час Помаранчевої революції. До цього жив в США та Іспанії, співпрацюючи з місцевими композиторами та музикантами. Закінчив вищу школу вокалу Bel canto в Барселоні. І навіть визнаний кращим голосом класичної музики в Іспанії у 2004-2005 роках.
Godo записав диск «Дар життя», який уже розійшовся Європою двомільйонним тиражем. Зараз, стверджує співак, він закінчує роботу над україномовним варіантом цього диску.
Загалом, зізнався Юрій Лук’яненко, він замається в Україні благодійністю, даючи концерти перед сиротами та ув’язненими. А заробляє з концертів та продажів дисків у Європі.
Чи не вперше невідомий в Україні співак «засвітився» на загал, коли взяв участь у відборі на Євробачення-2007. УЛуцьку Юрій Лук’яненко розповів, що він не пройшов, бо його пісня була написана італійською та українською мовами, а організатори відбору вимагали англомовного тексту.
На півторагодинному концерті Godo у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, не дивлячись на скромну рекламу концерту, зал був заповнений не менш ніж на три чверті. Особливо «на ура» глядачі спримали «безмікрофонний» спів Godo:  співак ховав мікрофон за спину, і його тенор звучав у залі не тихіше, аніж підсилений  до цього апаратурою. Зокрема, таким чином архидиякон у миру Юрій Лук’яненко благословив усіх, виконавши «Многая літа».
Довідково:
Юрій Лук’яненко розповів, що він вибрав сценічне ім’я Godo, оскільки його побачили в своїх видіннях одночасно два його друзі-священики: український  - під час літургії, та італійський – у сні. І лише потім вони дізналися, що це слово в перекладі з мертвої мови готів значить «той що дарує достаток і любов через мистецтво».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2009 08:32
Ну і голосяра......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus