USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку нагороджують «Людей року» Волині. ФОТО

18 Листопада 2013 22:05
Сотні глядачів зібрались у залі Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка для того, щоб вживу побачити переможців відзнаки «Люди Року – 2013: Волинь».
Нагадаємо, переможців будуть визначати у декількох номінаціях, серед яких: «Малий та середній бізнес», «Промисловість», «Будівництво», «Розважально-відпочинкова сфера», «Інновації», «Туризм» тощо. Як зазначили ведучі, у цей вечір будуть відзначені люди, які прокидаються з думкою: «що я маю сьогодні зробити», а перед тим, як лягти спати, думають: «що я зробив для батьківщини».
Привітавши присутніх, ведучі співачка Маша Собко, Kishe та Наталка Войтович оголосили переможця у першій номінації – «Нове ім’я року». Ним став начальник Луцького відділення Пенсійного фонду України, депутат волинської облради В’ячеслав Рубльов. Вже не один рік він є активним громадським діячем, у свій час був керівником молодіжних громадських організацій.
В’ячеслав Володимирович подякував за таку високу відзнаку і зазначив, що збирається і надалі працювати на благо волинян. Нагороду переможцю вручив перший заступник голови облради Юрій Лобач.
Про те, як відбувались урочистості, а також переможців у інших номінаціях регіональної премії «Люди року – 2013: Волинь» ми повідомимо згодом.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Волинянин Показати IP 18 Листопада 2013 23:20
Рубльов красавчик, цікавий перспективний молодий чоловік
Лучанка Показати IP 19 Листопада 2013 07:21
Невже люди не бачать усю совкову убогість, примітивізм і міщанство цього заходу.
патріот Показати IP 19 Листопада 2013 07:50
Рідна Волинь знає лише одну Людину - Бориса Петровича Клімчука. Всі решта - просто людини. На мою думку, такі "заходи" - це свідчення моральної, духовної та громадянської убогості їх натхненників та організаторів. Слід було б категорично заборонити їх проведення. Зайвий раз пересвідчуєшся в тому, побачивши потворні писки на світлинах ВН.
)) Показати IP 19 Листопада 2013 08:01
печалька. сподобалась лише сцена
Знаю Показати IP 19 Листопада 2013 08:06
Справді, згідна з попередніми дописувачами. Нічого не розраховувала побачити кращого, адже захід організовував великий луцький "рекламщик" Ігор Бородавін, ну ніби то такий собі Остап Бендер, лише місцевого розливу. Усі його заходи, чи то пак рекламна кампанія, яка передує їм, побудовані на суцільній брехні.
Міра Показати IP 19 Листопада 2013 08:35
ведучі повни відстій(((( лебедь, щука, рак
інга Показати IP 19 Листопада 2013 09:16
А де ж фото з обіцяної червоної доріжки?? І того як "місцева еліта" по ній крокує в "вишуканих вбраннях"??
кгб Показати IP 19 Листопада 2013 09:27
дурка, якої давно вже не було в луцьку. кого визначали переможцями і хто їх визначав, хто вів, хто виступав, ще й того з облради витягли разом з сашуньою (третя світлина). пародія
яяя Показати IP 19 Листопада 2013 09:36
особливо Рубльов це людина діяч дійсно жах і це наше майбутне
Александр Показати IP 19 Листопада 2013 11:29
Як зазначили ведучі, у цей вечір будуть відзначені люди, які прокидаються з думкою: «що я маю сьогодні зробити», а перед тим, як лягти спати, думають: «що я зробив для батьківщини». Не берегут себя такие люди, работают на износ. Коль уж вышли публично "людьми года", награждать их нужно бесплатными путевками в дома отдыха трудящихся, как было в СССР.
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Листопада 2013 11:33
"Людина року" - це не державний, а комерційний захід на якому за гроші вшановують багатіїв та місцевих владців. Ви тільки подивіться на їхні пики. Ви вірите, що вони зроблять щось добре для волинян, окрім свого вічного прагнення до власного збагачення та укріплення особистої влади? Хто ще хоче стати "Людиною року"? Гоніть монету! Зробимо.
Тук Показати IP 19 Листопада 2013 13:25
Такі заходи проводити треба,але організатори і зірки мають бути МІСЦЕВІ, а то приїхав хлопчина зі Львова і вчить тут нас, як ШОУ робити. Ми і самі вміємо! Людей знати треба,специфіку області, душу вкладати... Звичайно, треба і бюджетні номінації, і комерційні, а вчорашнє діство аж надто виражене як "проплачене"...Добре що мені квиток дістався на халяву)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus