USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку назвали соціально відповідальні ЗМІ. ФОТО

2 Серпня 2012 14:25
Низку волинських видань нагородили дипломами «Соціально відповідальне підприємство». Таку нагороду пресі давали за висвітлення благодійної діяльності.

Підведення підсумків Всеукраїнського моніторингу некомерційної діяльності на підтримку благодійництва «Доброчин» відбулося 2 серпня у Луцьку.

Так, представники проекту презентували для волинської преси та благодійників ефективний механізм поширення інформації, яка стосується добрих справ.

Експерти відзначили, що нині комерційні та державні українські засоби масової інформації охоче йдуть назустріч тим, хто потребує фінансової допомоги, зокрема, безоплатно розміщують інформацію про діагнози та рахунки хворих.

Волинські ЗМІ не стали вирізнятися з-поміж колег з інших областей. Відтак, представники Всеукраїнського моніторингу «Доброчин» відзначили низку волинських видань.

Так, дипломами, які засвідчують статус «соціально відповідального підприємства», отримали Волинська обласна державна телерадіокомпанія, ТРК «Аверс», радіо «СіД FM», радіо «Луцьк», газети «Аверс Прес», «Луцький замок», «Волинь-нова», «Віче-інформ», «Відомості UA», інтернет-видання «Волинські Новини», «ВолиньPost», «Волинська правда», «Волинський інформаційний портал OnLine», «Під прицілом», «Перець волинський», «ПроВолинь» та журнал АвтоMIX.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ч2012 Показати IP 2 Серпня 2012 15:10
Поздравляем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus