USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розпочався всеукраїнський чемпіонат з чоловічого стриптизу.ФОТО

11 Жовтня 2008 13:09
У луцькому клубі «Золото» розпочався турнір із чоловічого стриптизу, який триватиме упродовж місяця і збере на танцювальному майданчику найкращих стрип-танцюристів із усієї України. Про це 11 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Чемпіонат проводитиметься у рамках вечірок Playgirls, які відбуваються в нічному клубі «Золото» постійно. Відкрив чемпіонат перший конкурсант Максімус з міста Києва. Він є співзасновником чоловічого стрип-шоу-балету «Freeman», що лише недавно почав свій творчий шлях. Показали на вечірці три танцювальних номери. Під час першого, Максімус постав у вигляді представника американської мафії 30-х років минулого століття. Другий номер відбувся в образі піонера, а на завершення, стриптизер вийшов у одязі рибака, який складався лише з плаща, штанів та накидки в широку сіточку.
Ефектні акробатичні трюки в поєднанні з еротикою дуже завели публіку, яка переважно була прекрасної статі. Провівши дуже мало часу віддаля від залу, він вирішив показати стриптиз повною мірою, і другу частину танцю останього номеру проводив вже поблизу великої кількості дівчат в костюмі Адама.
Як подарунок, відтанцював ще один номер у кінці свого виступу, що ще більше розпалило представниць прекрасної половини людства. Упродовж всіх своїх виступів, він дарував можливість одній із щасливиць потанцювати разом із ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цнотливка Показати IP 11 Жовтня 2008 16:17
ГИдотаааааааааааааааааааааааааа
Сава Вітер Показати IP 12 Жовтня 2008 19:21
Невже "Волинські новини" стають "жовтими"? Радекціє, схаменися! Пропагування гріха до добра Тебе не доведе..
Шановний Показати IP 12 Жовтня 2008 20:44
Шановны панове. Якшо вам по 50- 60 рокыв ы збуджуэ вас лище порно, то я перепрошую не треба обпльовувати роботу "Волинських Новин". Добре що висвітлилию. Коли ще зможете побачити стриптиз майже вживу))І шановна Цнотливка - займайтесь сексом
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2008 09:17
Ахтунг!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2008 11:54
А коли буде місяць жіночого стриптизу??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus