USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартує фестиваль для студентів. АФІША

14 Вересня 2013 08:00
Студентський фестиваль «Lutsk for students» відбудеться у Луцьку з 20 по 27 вересня. Метою фестивалю є ознайомлення студентів першокурсників з історією та інфраструктурою міста.

Організатор заходу - голова Волинської обласної Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України Ольга Кревська.

Під час фестивалю першокурсники навчальних закладів Луцька матимуть чудову, а головне, безкоштовну можливість взяти участь у тематичних заходах фестивалю. Студенти побувають на домашньому матчі футбольної команди «Волинь» та зустрінуться з її гравцями.

Окрім того, протягом тижня вони матимуть можливість позайматись на базі спортивного комплексу «Олімпія» у різних секціях (теніс, міні-гольф, футбол, йога, фітнес, східні танці, тренажерна зала), переглянути кінофільм, а також відвідати Музей технічного прогресу у СРК «Адреналін сіті».

Не оминули організатори і знайомство новоспечених студентів із древнім Луцьком, тому й запланували екскурсію Луцьким замком та старою частиною міста. Любителі театру переглянуть виставу Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка «Портрет Ліни Костенко».

Також для студентів організовують дегустацію млинців у рекреаційному комплексі « Луцький Діснейленд» та розіграш призів. Окрім того, запланована зустріч із Луцьким міським головою Миколою Романюком.

Аби стати учасником фестивалю, необхідно зареєструватись на відповідній сторінці у соціальних мережах. Реєстрація розпочинається у середу 18 вересня і завершується за 3 години до початку обраного заходу. Умови реєстрації – на сайті.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
студент Показати IP 14 Вересня 2013 19:56
що може організувати кревська? не смішіть людей. мама ходить за неї все рєшає ...
Azzi до студент Показати IP 15 Вересня 2013 12:41
Абсолютно солідарний з попереднім коментарем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus