USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку в один день і в одному місці відбулося два «Караоке на майдані». ФОТО

20 Липня 2009 13:10
У суботу, 18 липня, знімальна група передачі «Караоке на майдані» за один день у Луцькому замку записала матеріалу на дві передачі. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Продемонструвати свій співочий талант прийшло чимало лучан. Кілька сотень глядачів зібралося на площі, де, власне, проходив конкурс, та не менше їх стояло на мурові замкових стін.
 
Попри півгодинне запізнення ведучого Ігоря Кондратюка, кількість охочих поспівати не зменшувалася, а навпаки – зростала. І не дарма, адже, як зазначив пан Кондратюк, у цей день у лучан було вдвічі більше шансів виграти головний приз, оскільки записували відразу дві передачі «Караоке на Майдані».
 
Отож, луцькі поціновувачі народного пісенного конкурсу на прохання ведучого кілька разів імітували гучні оплески, проводили репетиції конкурсу, записували звук без музичної фонограми та виконували інші команди знімальної групи задля вдалого запису передачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus