USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся вечір пам’яті Стіві Рей Воєна

5 Жовтня 2008 16:40
У барі «Рок-хата» відбувся музичний вечір, присвячений творчості ритм-блюзового гітариста Стіві Рей Воєна за участі луцьких гуртів «Своя сорочка», «Ауткрай», «Т.А.М.», «Копірайт». Про це 5 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
У вечір пам’яті у «Рок-хаті» був аншлаг. «Дійство організували та провели силами музикантів, які й виступали на творчому вечорі», – розповів один з ініціаторів цього свята музики Віктор Бура.
«Стіві Рей Воєн – це класна людина, яка була королем ритм-блюзу і рок-н-ролу», – сказав гітарист гурту «Ауткрай»Юрій Кльоц – один із багатьох шанувальників Стіві.
Відвідувачі «Рок-хати», з їхніх слів, отримали хорошу музику і гарний настрій.Довідково:
Стіві Рей Воєн народився 3 жовтня 1954 року в Далласі, штат Техас, а помер 27 серпня 1990 року в Іст-Трої, штат Вісконсін. Був учасником гурту «Double Trouble».
Своєю гітарною технікою ініціював відродження блюзу в 80-х роках. Його вчителями були Джимі Хендрікс, Лонні Мек, Кені Барел та Альберт Кінг. Створив унікальний гітарний стиль і звучання, не схоже на жодного відомого гітариста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2008 22:25
До одного місця та Рок-хата з тим дибільни лоховським блюзом
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 10:56
культура не для вас, так як і грамота
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 12:42
Можна було трошки більше написати про захід. Там багато цікавої інформації було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus