USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку говорили мовою жестів. ФОТО

16 Серпня 2013 08:57
Знайти порозуміння з людьми з вадами слуху допомагали під час третьої зустрічі інтелектуального клубу на тему «Зрозумій мене».

Захід відбувся 15 серпня за адресою - вулиця Драгоманова, 1. Під час зустрічі усіх охочих навчали мови жестів та базових запитань цією мовою. Наприклад, учасники заходу навчилися називати своє ім’я мовою жестів, запитати «як справи?» та відповісти на найпоширеніші запитання.







На початку зустрічі аудиторію для зручності розділили на дві частини. З одного боку сиділи люди з вадами слуху, з іншого - ті, хто прагнув навчитися їх розуміти. Згодом організатори зустрічі Віталій Поліщук та Аліна Кусик запропонували учасникам поспілкуватися у парах. Як виявилося, вади слуху не стали великою проблемою на шляху повноцінного спілкування - за допомогою жестів усім вдавалося порозумітися та розповісти одне одному про себе. Таке спілкування стало справжньою розвагою для учасників зустрічі.









Після спілкування продемонстрували пісню у перекладі на мову жестів та поезію із сурдоперекладом. Одна з учасниць за допомогою мови тіла розповіла анекдот, який пропонували озвучувати. Наприкінці зустрічі переглянули відеоролик, присвячений порозумінню. Організатори закликали учасників зустрічі продовжити спілкування з новими друзями у соцмережах.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus