USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагались підлітки, які перебувають на обліку міліції. ФОТО

3 Травня 2013 12:31
Пропаганда здорового способу життя, забезпечення «проблемним» підліткам цікавого та змістовного дозвілля, а також мінімізація негативного впливу вулиці, зокрема попередження тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії – таку мету ставили перед собою організатори спортивного дитячого фестивалю.

У приміщенні Волинської обласної організації спортивно-фізкультурного товариства «Динамо» відбулися змагання з міні-футболу та настільного тенісу серед юнаків і дівчат. Свої знання учасники мали можливість перевірити, долучившись до інтелектуальної вікторини.

На урочисте відкриття прийшли заступник начальника УМВС України у Волинській області Володимир Поліщук, заступник начальника у справах сім’ї молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, заступник голови ФСТ «Динамо» Василь Авраменко, майстер спорту міжнародного класу Надія Миронюк та інші поважні гості.

У змаганнях взяли участь чотири команди, всього – 62 учасники. Три команди учнів-спортсменів ДЮСШ «Юний динамівець» і команда загальноосвітніх шкіл Луцька. Варто відзначити, що поборотися за звання чемпіонів прибули діти, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ Волині.

За результатами змагань місця серед юнаків розподілилися наступним чином. У міні-футболі не було рівних команді відділення дзюдо ОДЮСШ «ЮД», друге місце здобули представники загальноосвітніх шкіл Луцька, а замкнула трійку лідерів команда відділення боксу ОДЮСШ «ЮД».

У змагання із настільного тенісу перемогу здобув представник відділення боксу Іван Сильман, друге і третє місця розділили спортсмени з команди шкіл Луцька Світлана Євстаф’єва та Володимир Харитонюк. Що ж до інтелектуальної вікторини з історії динамівського та олімпійського рухів, то тут безперечними лідерами стали представники команди дзюдо ОДЮСШ «Юний динамівець», на другій сходинці опинилася команда відділення боксу та третє місце зайняла команда загальноосвітніх шкіл Луцька.

«Із переможців та призерів змагань буде сформована команда для участі у всеукраїнських змаганнях «Динамо – дітям України», які в травні відбудуться в місті Феодосія», – відзначив Володимир Поліщук.

«Варто відзначити, що такі змагання допомагають дітям згуртуватися, знайти нових друзів, визначитися із тим видом спорту, який найбільше до душі. У таких підлітків, переконаний, ніколи не виникне бажання скоїти злочин, або ж взяти до рук цигарку, спиртне чи наркотики. Тому подібні заходи ми проводитимемо ще частіше, аби охопити якнайбільшу аудиторію», - резюмував він.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus