USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мікрорайоні Вересневе – новий будинок культури. ФОТО

23 Серпня 2013 15:20
Після капітального ремонту до Дня Незалежності урочисто відкрили Будинок культури мікрорайону Вересневе.

Урочисте відкриття Будинку культури відбулося 23 серпня.

Потреба капітального ремонту виникла у зв’язку з тим, що через протікання покрівлі та скупчення ґрунтових вод у підвалах почали руйнуватися стіни будівлі. Вартість будівництва становила мільйон 864 тисячі 306 гривень. Роботи здійснювало ТзОВ «Житлобуд-2».








У будинку замінили покрівлю зі старих азбестоцементних листів на металопрофіль, замінили вікна та двері на металопластикові, підсилили несучі конструкції та балки перекриття, розширили санвузли в приміщенні, встановили новий протипожежний водопровід. Загальна площа відремонтованої будівлі становить 1100,28 квадратних метрів.

Наразі у Будинку культури є глядацька зала на 300 місць, три кімнати для гурткових занять, діє філія музичної школи №3 та бібліотека-філія №3 для дітей. У дев’яти клубних формуваннях, що діють у Будинку культури, займається 150 учасників.

Церемонію відкриття відвідали мешканці мікрорайону, серед яких було багато дітей. Саме дітям надали почесне право перерізати червону стрічку.

Подяки від міського голови отримали виконавці ремонтних робіт. Директор закладу Галина Марчук запросила усіх охочих у секції та гуртки, які працюють у Будинку культури. Мешканці Вересневого дякували народному депутату Ігорю Палиці за дитячий майданчик поруч з Будинком культури, облаштований за кошти «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».








Під час церемонії відкриття Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до мешканців мікрорайону з проханням берегти оновлений Будинок культури. Серед нагальних потреб мікрорайону – проведення каналізації. Роботи обіцяють розпочати у наступному році.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus