USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У міліції запевняють, що беркутівці не били торчинських підприємців

10 Жовтня 2013 15:35
Волинських підприємців, які стверджують, що їх побили беркутівці, не «виховували» за допомогою сили,- кажуть у міліції.

Саме так прокоментував ситуацію під час 26-ої сесії Луцької районної ради Начальник Луцького районного відділу УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов.

Нагадуємо, спроба масового знесення кіосків підприємців за участю спецпідрозділу «Беркут», міліції і державних виконавців із застосуванням фізичної сили відбулася 21 серпня вранці у селищі Торчин Луцького району Волинської області.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА КІОСКИ ПІДПРИЄМЦІВ ВОЛИНІ КИНУЛИ МІЛІЦІЮ ТА «БЕРКУТ»

Зі слів самих підприємців – власників торгових точок, зранку без будь-якого попередження до місця розташування їхніх торгових контейнерів у селищі прибули правоохоронці і державні виконавці. Також сюди під'їхав кран для знесення торгових контейнерів.

«Так, звернення було, але факту побиття, як такого – ні. Підприємці перешкоджали виконанню рішення суду. Працівників міліції поставили туди не бити людей, а щоб вони не заважали вивозити контейнери», - резюмував правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
иван Показати IP 10 Жовтня 2013 15:47
що посада начальника з нормально розшуковця зробила-непоганий був хлопака : Сергию не иж мьясо непий горивочки-а ще краще плюнь на все та иди на пенсию я тоби правду кажу -вс таки поважав тебе
Красовка до иван Показати IP 10 Жовтня 2013 16:16
Незаконні конкуренти
саня Показати IP 10 Жовтня 2013 16:21
а чому зносили кіоски?????????????
знаю Показати IP 10 Жовтня 2013 19:44
Волошенюк рулить хоче забрати територію та побудувати свій ранок та здати підприємцям, вже забрав Садівський ліс, Садівський ставок бере все що під руками причому незаконно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus